Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ


Νυν υπέρ πάντων αγών

Το πιο σημαντικό παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας θα δώσει ο Α.Ο.Σ την Κυριακή στις 12 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας κόντρα στην ισχυρή Κομοτηνή. Οι "πράσινες" θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία έστω και την ύστατη στιγμή.

Η σερραϊκή ομάδα ολοκληρώνει την προετοιμάσια της ενόψει του σπουδαίου αγώνα δίχως να αντιμετωπίζει προβλήματα. Όλες οι αθλήτριες των Μάρκου - Κηρύκου είναι ετοιμοπόλεμες, αφού και η Ρίσκου επέστρεψε στις Σέρρες ύστερα από τις ολιγοήμες διακοπές που έκανε στην ιδιαίτερή της πατρίδα για την περίοδο του Πάσχα.

Αναφορικά με την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής ο Κώστας Μάρκου με δηλώσεις του στο serresbasket.blogspot.com, ανέφερε τα εξής: " Ο αγώνας με αντίπαλο την Κομοτηνή είναι μια κατηγορία για εμάς. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φτάσουμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Για να πετύχουμε όμως τον στόχο μας θα χρειαστούμε και την συμπαράσταση των Σερραίων φιλάθλων, οι οποίοι πρέπει να γεμίσουν το γήπεδο την Κυριακή. Η τοπική κοινωνία πρεπει να στηρίξει τον Α.Ο.Σ. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας".

Όλοι στο γήπεδο !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: