Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Γ' ΕΘΝΙΚΗ



"Χάλασε" του Παραπούρα στον Ορφέα

Αρνητική εξέλιξη είχε η μεταγραφή του Φαίδρου Παραπούρα στον Ορφέα Νέου Σκοπού. Οι υπεύθυνοι της σερραϊκής ομάδας προσπάθησαν το τελευταίο χρονικό διαστημά με μεθοδικές κινήσεις να ντύσουν τον μέχρι πρότινος γκαρντ των Ικάρων στα "ασπρόμαυρα", αλλά ας όψεται η ερασιτεχνική συμπεριφορά των παραγόντων του Γ.Α.Σ Μελίκη που έβαλαν φρένο στη μετακίνηση του αθλητή στον Ορφέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι διοικούντες του Γ.Α.Σ Μελίκη (ομάδα από την Ημαθία στην οποία ανήκει ο Παραπούρας), ενώ αρχικά είχαν συμφώνησει προφορικά με τους ανθρώπους του Νέου Σκοπού για την μεταγραφή του 22 χρονου παίκτη στους "ασπρόμαυρους", με το πέρας των ημερών υϊοθέτησαν μια αλλοπρόσαλλη στάση (άλλοτε θετική και άλλοτε αρνητική) και τελικά σήμερα ενημέρωσαν τους υπεύθυνους του Ορφέα ότι δεν παραχωρούν τον Παραπούρα. Δικαιολογημένος λοιπόν είναι ο εκνευρισμός αλλά και η πικρία που νοιώθουν οι αρμόδιοι του σερραϊκού συγκροτήματος για την κατάληξη που είχε η συγκεκριμένη υπόθεση.

Σχετικά με το τουρνούα που θα διοργανώσει ο Ορφέας, ενδέχεται να υπάρξει αλλαγή στην ημερομηνία της διοργάνωσης (6-7 Σεπτεμβρίου) προκειμένου οι ομάδες που θα λάβουν μέρος να είναι όσο το δυνατόν σε καλύτερη κατάσταση. Ορφέας και Ίκαροι θα δώσουν σίγουρα το "παρών", ενώ μια κατ' αρχήν συμφωνία έχει επιτευχθεί με τον Ερμή Λαγκαδά του Γιώργου Σιγάλα. Να σημειωθεί ότι ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης συμμετείχε στο περσινό τουρνουά. Από εκεί και πέρα θα γίνουν επαφές και με άλλες ομάδες έτσι ώστε οι φίλαθλοι να χαρούν πλούσιο θεαμα στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο του Ορφέα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ίκαρου Σερρών συγκροτήθηκε χθες σε σώμα, με τον Αριστείδη Αθανασιάδη να βρίσκεται στη θέση του προέδρου. Πλέον αρχίζει η δουλειά για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου ενόψει της νέας σεζόν.

"Θα ήθελα να καλωσορίσω τα νέα μέλη του Συμβουλίου καθώς και τους καινούργιους συνεργάτες της ομάδας και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα" είπε ο κ. Αθανασιάδης και συμπλήρωσε: "Στόχος της νέας διοίκησης είναι η οργάνωση του συλλόγου στα πρότυπα μεγάλων ομάδων, ώστε τα επόμενα χρόνια, όλα τα τμήματα του συλλόγου να πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα στα οποία θα αγωνίζονται".

Ο νέος ταμίας του συλλόγου κος Ρήγας δήλωσε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του Συλλόγου αλλά και του Διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Η φετινή χρονιά θα σηματοδοτήσει την πορεία προς την ανάπτυξη και την καθιέρωση του συλλόγου μας στο ελληνικό μπασκετικό στερέωμα κάνοντας περήφανους όλους τους Σερραίους".

Πρόεδρος: Αριστείδης Αθανασιάδης
Αντιπρόεδρος: Γιάννης Δεσποτίδης
Γραμματέας: Νίκος Σωτηρίου
Ταμίας: Δημήτρης Ρήγας
Έφορος: Κωνσταντίνος Δάρατζης
Μέλη: Στέφανος Καπλανίδης, Νίκος Κοταλακίδης.
Αναπληρωματικά μέλη: Νίκος Ιλανίδης, Σωκράτης Βασάκος, Σωτήρης Κοτσαμπάς.