Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

ΙΚΑΡΟΙ



Ο Τότσιος και οι άλλοι ...

Συνεχίζεται το ψάξιμο στους Ικάρους αναφορικά με την απόκτηση τριών αθλητών που θα ενισχύσουν τους "κυανοκίτρινους" στο νέο πρωτάθλημα της Α2. Επί του παρόντος δεν εχει ανακοινωθεί κάποιος παίκτης αφού οι ιθύνοντες της ομάδας προσπαθούν βάσει και των οικονομικών τους δυνατοτήτων να εντοπίσουν "λαυράκια", αποστολή που κάλλιστα μπορεί να χαρακτηρισθεί ως διόλου εύκολη. Βάσει των όσων έχουν διαρρεύσει από το "στρατόπεδο"¨των Ικάρων στο δυναμικό των "κυανοκίτρινων" θα προστεθούν 2 ξένοι καλαθοσφαιριστές (κοινοτικοί) και 1 Έλληνας.

Το όνομα του Κώστα Τότσιου "παίζει" δυνατά το τελευταίο χρονικό διάστημα για το σερραϊκό συγκρότημα από τη στιγμή που ο 31 χρονος γκαρντ αποχώρησε από τον Ηρακλή, στον οποίο αγωνίσθηκε στη περσινή διοργάνωση της Α2 καταλαμβάνοντας την 8η θέση ανάμεσα στους σκόρερ της κατηγορίας σημειώνοντας 14,2 πόντους μέσο όρο. Η περίπτωση του Σερρραίου παίκτη είναι εξαιρετική αφού γνωρίζει πολύ καλά την Α2 (πήρε γεύση και από την Α1) και έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του κατ' επανάληψη. Οι δεσμοί του Τότσιου με τους Ικάρους υφίστανται αφού ο ικανότατος γκαρντ παρακολούθησε αρκετά παιχνίδια των Ικάρων ως θεατής στο κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων στη διάρκεια της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.

Βέβαια εφόσον αναφερόμαστε σε επαγγελματία αθλητή πέρα από το συναίσθημα υπάρχει και το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες οι παραγοντες των Ικάρων επικοίνωνησαν με την πλευρά του αθλητή καταθέτοντας επίσημη πρόταση για την απόκτησή του, αλλά δεν επήλθε συμφωνία αφού ο Τότσιος ποντάρει στη μπασκετική του αξία και περιμένει να δεχθεί και άλλες προτάσεις με υψηλότερες οικονομικές απολαβές. Το θέμα του Τότσιου δεν έχει κλείσει οριστικά για τους "κυανοκίτρινους".

Σχετικά με την ξένη αγορά το τελευταίο χρονικό διάστημα το ενδιαφέρον του Στάθη Καμαράκη επικεντρώθηκε σε έναν Σλοβένο playmaker. Ο προπονητής της σερραϊκής ομάδας "άναψε το πράσινο φως" για την πραγματοποίηση της μεταγραφής και εστάλη προσύμφωνο στον αθλητή, ο οποίος όμως δεν έχει απαντήσει ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: