Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ



Φιλικές νίκες για Ορφέα

2 στα 2 για τους "ασπρόμαυρους" που σε παιχνίδια φιλικού χαρακτήρα πέτυχαν ισάριθμες νίκες. Το συγκρότημα του Παναγιώτη Σπανού κατέβαλλε με σχετική άνεση την αντίσταση του Πανσερρραϊκού σε μια συνάντηση που είχε διάρκεια 5 δεκαλέπτων. Χτες ο Ορφέας αντιμετώπισε στην έδρα του τους Τιτάνες Δράμας κερδίζοντας με 75-57. Φιλικών συνέχεια για τους "ασπρόμαυρους" την Τετάρτη στις 7 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο του Νέου Σκοπού κόντρα στο Ρούπελ Σιδηροκάστρου, ενώ το Σάββατο η σερραϊκή ομάδα θα ταξιδέψει στην Δράμα για να διασταυρώσει τα ξίφη της με τους Τιτάνες. Επίσης ο Ορφέας θα λάβει μέρος σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά που θα λάβει χώρα στην Φλώρινα στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου. Αριστοτέλης Φλώρινας, Ορφέας Νέου Σκοπού, Ιωνικός Διαβατών και Πρωτέας Γρεβενών αναμένεται να προσφέρουν όμορφο θέαμα στους θεατές.

Βέβαια σε "πυρετώδεις" ρυθμούς κινούνται οι προετοιμασίες για την άρτια οργάνωση και την ομαλή διεξαγωγή του Green Festival - Tournament 2 στο Νέο Σκοπό στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου (Ορφέας, Ίκαροι, Κομοτηνή, Ερμής Λαγκαδά).

Κατά τα άλλα τα προβλήματα που είχε ο Ορφέας την περασμένη εβδομάδα φαίνεται ότι λύνονται, αφού οι Καβράκης, Καραμπατζιάκης και Τσινόπουλος είναι σε καλύτερη κατάσταση και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έιναι σε θέση να προπονηθούν κανονικά.

Τέλος, η μεταγραφή του Ντόβα (με θητεία στον Αίολο Τρικάλων) χαλάει για τους "ασπρόμαυρους" αφού ο αθλητής δεν συμφώνησε με τους διοικούντες

Δεν υπάρχουν σχόλια: