Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΒΟΛΟΥ


Πρώτοι και καλύτεροι οι "κυανοκίτρινοι"

Αήττητοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους οι Ίκαροι στο τριήμερο τουρνουά του Βόλου που διοργανώθηκε για ένατη συνεχή χρονιά από την τοπική Μεταμόρφωση εις μνήμην του αδικοχαμένου καλαθοσφαιριστή, Νίκου Κοντάκη που σκοτώθηκε σε τροχαίο .

Το σύνολο του Στάθη Καμαράκη έκανε επίδειξη δυνάμεων απέναντι στα αντίπαλα συγκροτήματα κερδίζοντας την Κομοτηνή (83-58), την γηπεδούχο Μεταμόρφωση Βόλου (80-62, ομάδα Γ' εθνικής στην οποία αγωνίζεται ο αδελφός του Θανάση Τοπούζη, Νίκος Τοπούζης) και τον Φίλιππο Βέροιας (88-58, ομάδα Γ' εθνικής) με χαρακτηριστική άνεση και ο coach των Ικάρων είχε την δυνατότητα να δοκιμάσει διάφορα σχήματα στο παρκέ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την "κυανοκίτρινη" φανέλα φόρεσε και ο Μίλος Παβλίσεβιτς. 0 27 χρονος, ύψους 1.96 small - forward με θητεία σε Ηράκλειο, Δούκα, Σπόρτιγκ, Ηλυσιακό, Π. Φάληρο "έκλεισε" τελικά στους Ικάρους.

Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας δεν έλαβαν μέρος οι Παβλίσεβιτς -Χόχλερ αφού αμφότεροι μετέβησαν στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσουν από αντι-ντόπιγκ κοντρόλ.

Τέλος, οι Ίκαροι θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό αγώνα τον ΚΑΟΔ την Τετάρτη στις 6 μ.μ. στο κλειστό της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: