Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Πίστη για τη νίκη

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των Ικάρων ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (5.30 μ.μ.) με τον Ερμή Περάματος στις Σέρρες. Το απουσιολόγιο του Στάθη Καμαράκη είναι λευκό αφού και ο Μίλος Παβλίσεβιτς δείχνει περισσότερο έτοιμος απο ποτέ για να λάβει μέρος στην κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα.

Ευχή όλων στο "κυανοκίτρινο στρατόπεδο" είναι να μην τριτώσει το κακό το Σάββατο ύστερα από τις ήττες που γνώρισαν οι Ίκαροι από Ρέθυμνο και Ολυμπιάδα Πατρών αντίστοιχα. Η ψυχολογία στους κόλπους του σερραϊκού συγκροτήματος είναι καλή και υπάρχει πίστη για το θετικό αποτέλεσμα με την μαζική παρουσία του κόσμου στο κλειστο γυμναστήριο της Κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων.

Όσο αφορά τον Ερμή Περάματος το σύνολο του Ντίνου Kαλαμπάκου είναι και αυτό "νεοφώτιστο" στην κατηγορία στην οποία δίνει το "παρών" ύστερα από την απόσυρση του ICBS. Το Πέραμα δεν έχει γευτεί την χαρά της νίκης αφού στα προηγούμενα παιχνίδια έχασε από τη Νήαρ Ήστ και τον Ηρακλή αντίστοιχα. Παίκτες "κλειδιά" για τον Ερμή Περάματος είναι οι: Λιακόπουλος (γκάρντ που απεκτήθη απο τον Ηρακλή), Σκούταρης (φόργουορντ που αγωνίζονταν στη Νήαρ Ήστ), Αμάτο (σέντερ), Μαϊστόροβιτς ( Σέρβος γκάρντ), Γριμπαβιώτης (σέντερ).

Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι: Πουρσανίδης Κ-Πολυχρονίδης-Νικολούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: