Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Κώστας Πεχλιβάνης: «Χτυπάμε όλα τα παιχνίδια»

Δηλώσεις έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα των Ικάρων (www.ikaroibc.gr) o Kώστας Πεχλιβάνης ενόψει του εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με την Ολυμπιάδα Πατρών. Ο αθλητής της σερραϊκής ομάδας ανέφερε τα εξής:

«Είναι ένα δύσκολο ματς, με μια από τις ισχυρότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Εμείς όμως θα παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε και θα επιδιώξουμε τη νίκη, όπως κάνουμε πάντα. Στην Α2 δεν τίθεται θέμα επιλογής αγώνων. Δεν μπορείς να σκεφτείς σε ποιο παιχνίδι έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις και σε ποιο έχεις λιγότερες. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και κάθε παιχνίδι είναι εφικτό να το κερδίσεις. Θα δώσουμε το 100% και θα παλέψουμε στην άμυνα και στα ριμπάουντ για να φύγουμε με το “διπλό”».

Ο 30 χρονος γκαρντ των Ικάρων έκανε ιδιαίτερη μνεία και στον φίλαθλο κόσμο των Σερρών που ενίσχυσε τους "κυανοκίτρινους" στην πρεμιέρα με το Ρέθυμνο.

«Ο κόσμος μας έχει σταθεί πολύ μέχρι στιγμής και ήταν σημαντικό ότι μας χειροκρότησε στο τέλος του αγώνα με το Ρέθυμνο, παρά την ήττα. Νομίζω ότι οι Σερραίοι ξέρουν περισσότερο μπάσκετ απ’ ότι νομίζουν αρκετοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: