Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ (Β ΦΑΣΗ)


Χάρης Βοϊβατόπουλος: «Να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας»

Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο των Σερρών ενόψει του αυριανού αγώνα Κυπέλλου των Ικάρων με τον Κολοσσό Ρόδου απηύθυνε ο Χάρης Βοϊβατόπουλος. Ο αθλητής των "κυανοκίτρινων" σε δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας (www.ikaroibc.gr) ανέφερε τα εξής:

«Είναι μια καλή ευκαιρία να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α2 το επόμενο Σάββατο. Πάντα το να παίζεις με μια ομάδα της Α1 σου δίνει υψηλότερο κίνητρο να φανείς ανταγωνιστικός. Καλούμε τον κόσμο να συμμετάσχει στη γιορτή που θα στηθεί και να απολαύσει αυτή τη σπουδαία εμπειρία μαζί μας».

Εν τω μεταξύ η διοίκηση των Ικάρων θέλοντας να ικανοποιήσει όλους τους φίλους των Ικάρων που θα δώσουν το "παρών" στην αυριανή αναμέτρηση έχει ετοιμάσει διάφορα happenings με την παρουσία cheerleaders και την διεξαγωγή ενός διαγωνισμού στο ημίχρονο του παιχνιδιού.

Επίσης οι Ίκαροι θα τιμήσουν -με την απονομή πλακετών- για την προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ και για τα επιτεύγματά τους τον προπονητή του Κολοσσού, Γιάννη Σφαιρόπουλο για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική Ανδρών στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας, καθώς και τον αθλητή Νίκο Παππά, για τη συμβολή του στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Νέων Ανδρών και του ασημένιου στο Παγκόσμιο Εφήβων.

ΦΩΤΟ - ΠΗΓΗ: www.ikaroibc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: