Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ



Ες αύριον τα σπουδαία

"Θολό" παραμένει το τοπίο σχετικά με το αν και κατά πόσο θα πραγματοποιηθεί τελικά η αυριανή αναμέτρηση των Ικάρων με τον Ερμή Λαγκαδά και σε γενικότερο πλαίσιο αν θα διεξαχθεί η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2. Τα ερωτήματα που κυριαρχούν είναι αρκετά και γυρεύουν απάντηση: Θα απεργήσουν όλοι οι Έλληνες αθλητές; Θα υπάρξουν απεργοσπάστες; Πως θα αντιδράσουν οι διοικήσεις των ομάδων σε περίπτωση που απεργήσουν οι παίκτες τους;

O ΠΣΑΚ (www.psak.gr) πάντως με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα έδωσε το στίγμα της αυριανής μέρας στα κλειστά γυμναστήρια. Αναλυτικότερα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

"Αγαπητοί συνάδελφοι…

Βρισκόμαστε στο αποκορύφωμα των αγωνιστικών μας κινητοποιήσεων και όλοι μαζί ενωμένοι παλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο. Το πρώτο βήμα έγινε με την απόλυτη επιτυχία που στέφθηκε η απεργία της Α1 Εθνικής Κατηγορίας. Το επόμενο και ουσιαστικότερο βήμα είναι αυτό της Α2 Κατηγορίας. Και σε αυτό το΄βήμα είμαστε όλοι ενωμένοι. Παίκτες της Α1 θα βρεθούν στα γήπεδα της Α2 για να συμπαρασταθούν στους συνάδελφούς τους. Όλοι μαζί θα δώσουμε και αυτή την μάχη. Το θετικό είναι ότι μεγάλη μερίδα ομάδων είναι μαζί μας καθώς από ότι φαίνεται οι "σωστές" ομάδες θέλουν κι αυτές ένα πρωτάθλημα στο οποίο όλοι να αγωνίζονται υπό τις ίδιες συνθήκες και να έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις απέναντι στους παίκτες τους. Παρόλα αυτά για τις λίγες ομάδες οι οποίες απειλούν τους παίκτες τους, καθησυχάζουμε τους συναδέρφους μας καθώς ο ΠΣΑΚ θα καλύψει οποιοδήποτε παράνομο πρόστιμο επιβληθεί ενώ θα προχωρήσει και στη δικαστική αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων.

Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε, δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω την πιο κρίσιμη ώρα. Να είστε δυνατοί και να είσαστε σίγουροι πως δεν είστε μόνοι και δεν μπορεί να σας πειράξει κανείς. Οποίος θίξει δικαιώματα μέλους μας θα βρει όλο το μπάσκετ αντίπαλό του."

Δεν υπάρχουν σχόλια: