Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Στάθης Καμαράκης: "Η νίκη είναι μονόδρομος"

Φουλάρουν τις "μηχανές" τους οι Ίκαροι ενόψει της κρίσιμης εντός έδρας αναμέτρησης του Σαββάτου (5.30 μ.μ.) με τον ΟΦΗ. Ντέγιαν Χόχλερ, Θανάσης Τοπούζης και Χάρης Βοϊβατόπουλος αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα, αλλά λαμβάνουν μέρος στις προπονήσεις. Παράλληλα οι τρεις αθλητές υποβάλλονται σε φυσιοθεραπεία και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας σχετικά με την συμμετοχή τους στον αγώνα κόντρα στους Κρητικούς.

Για τον αγώνα ενάντια στον ΟΦΗ ο Στάθης Καμαράκης με δηλώσεις του στον επίσημο διαδικτυακό τόπο των "κυανοκίτρινων" (www.ikaroibc.gr) ανέφερε τα εξής:

"Η νίκη για μας είναι μονόδρομος. Είναι ένα καθοριστικό ματς, γιατί δεν πρέπει να έχουμε άλλες απώλειες στην έδρα μας. Αυτό το διαισθάνονται και τα παιδιά και θέλω να να γεμίσει και πάλι το κλειστό για να μας δώσει δύναμη.

Θα πρέπει να περιορίσουμε κατά κύριο λόγο τους Συριστατίδη, Βαγενά και Χαλκιαδάκη και να πάρουμε τα αμυντικά ριμπάουντ. Στην επίθεση πρέπει να φανούμε ήρεμοι, να τρέξουμε όποτε μπορούμε στον αιφνιδιασμό, αλλιώς θα χρειαστεί να έχουμε πολύ καλή κυλοφορία στο παιχνίδι 5 εναντίον 5".


*Διαιτητές του παιχνιδιού θα είναι οι: Bαρδάλος - Παντελίδης - Πολυχρονίδης.

** ΦΩΤΟ - ΠΗΓΗ: www.ikaroibc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: