Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


"Τραπέζωμα" και ευχέλαιο

Το εμπόδιο της αξιόμαχης Ελευθερούπολης θα κληθεί να ξεπεράσει την προσεχή Κυριακή (6 μ.μ.) ο Ορφέας. Οι "ασπρόμαυροι" πήραν βαθμολογική ανάσα με τη νίκη που πέτυχαν κόντρα στον Θερμαϊκό Φλογητών και επιθυμούν σημειώσουν μια σειρά από θετικά αποτελέσματα εντός και εκτός των "τειχών" προκειμένουν να αναρριχηθούν ακόμη πιο ψηλά.

Ο Παναγιώτης Σπανός θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και αυτό αποτελεί ένα πολύ χαρμόσυνο γεγονός για τον τεχνικό της σερραϊκής ομάδας, η οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα δέχθηκε αλλεπάλληλα "χτυπήματα". Μάλιστα προκειμένου να φύγει μια και καλή αυτή η "κατάρα" των τραυματισμών από τον Ορφεά σήμερα το απόγευμα επρόκετο να γίνει ευχέλαιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τρίτη με πρωτοβουλία του Δήμαρχου Στρυμόνα, κ. Κετσετζή τα μέλη της ομάδας του Ορφέα, οι διοικούντες και ο Δήμαρχος δείπνησαν μαζί και εκεί μεταξύ "τύρου και οίνου" έγινε μια φιλική συζήτηση προκειμένου οι παίκτες να απελευθερωθούν από το άγχος και να επανέλθει η ηρεμία στους "ασπρόμαυρους".

* Διαιτητές του παιχνιδιού θα είναι οι: Παπαδόπουλος Θ. - Λόρτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: