Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Να κάνουν καλό ποδαρικό

Σε ανεβασμένους ρυθμούς κινείται η προετοιμασία των Ικάρων ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (5.30 μ.μ.) με τον ΚΑΟΔ στις Σέρρες. Οι "κυανοκίτρινοι" δούλεψαν αρκετά στην περίοδο των διακοπών κάνοντας διπλές προπονήσεις (το πρόγραμμα εκγύμνασης τηρήθηκε πιστά μέχρι και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς), ενώ από προχτές οι αθλήτές του Στάθη Καμαράκη ξαναβρέθηκαν στο γήπεδο.

Το κλίμα στις τάξεις της σερραϊκής ομάδας είναι καλό και άπαντες πιστεύουν ότι με την θερμή συμπαράσταση του κόσμου οι Ίκαροι θα καταφέρουν κόντρα στους επικίνδυνους Δραμινούς να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα και να κάνουν καλό ποδαρικό το 2010.

Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν στο "στρατόπεδο" των Ικάρων με εξαίρεση ένα μικροτραυματισμό που αντιμετωπίζει ο Φοίβος Γυμνόπουλος. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των "κυανοκίτρινων" υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στην παρθενική του προπόνηση ως μέλος των Ικάρων. 0 32 χρονος γκαρντ προπονείται με τους συμπαίκτες του, ενώ υποβάλλεται και σε φυσιοθεραπείες και αναμένεται να δώσει το "παρών" στην αναμέτρηση του Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: