Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Συμεωνίδης: "Nα επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό"

Δηλώσεις έκανε στο www.ikaroibc.gr ο Φίλιππος Συμεωνίδης για τον αγώνα της Κυριακής με την Ολυμπιάδα Πατρών. Ο σέντερ των Ικάρων που κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε την φανέλα της ομάδας της Πελοποννήσου ανέφερε τα εξής:

"Στα τελευταία παιχνίδια εμφανιζόμαστε καλύτεροι και αυτό άρχισε να φαίνεται και στα αποτελέσματα. Κάνουμε διαφορετική δουλειά στην προετοιμασία μας πριν από κάθε παιχνίδι και είμαστε πιο «διαβασμένοι» σχετικά με το παιχνίδι του αντιπάλου. Με το Ρέθυμνο πήραμε μια νίκη μου μας βοήθησε πολύ, αφού κατακτήσαμε δύο πολύτιμους βαθμούς, ενώ την χρειαζόμασταν και για να ανεβούμε ψυχολογικά.

Το Σάββατο ο αγώνας είναι εξ ίσου σημαντικός, αφού θέλουμε να κερδίζουμε ολα τα εντός έδρας παιχνίδια. Αν βρεθούμε στην ίδια κατάσταση με το προηγούμενο ματς, πιστεύω πως θα φτάσουμε στη νίκη.

Οπωσδήποτε ο Γκαγκαλούδης είναι ένας παίκτης που πρέπει να περιορίσουμε, γιατί δημιουργεί το επιθετικό παιχνίδι αλλά και σκοράρει. Ωστόσο εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό. Να αναπτύξουμε το δικό μας παιχνίδι και όχι τόσο να χαλάσουμε το παιχνίδι των αντιπάλων".

* ΦΩΤΟ - ΠΗΓΗ: www.ikaroibc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: