Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


Να μην υποτιμήσει τον αντίπαλο

Ομαλά κυλάει η προετοιμασία του Α.Ο.Σ για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Ανάληψη Βόλου. Οι "πράσινες" επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση μετά από διάστημα 2 εβδομάδων λόγω της διακοπής που υπήρξε στο πρωτάθλημα της Α2. Το "τριφύλλι" προβάλλει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης στην αναμέτρηση με την Ανάληψη, η οποία αποτελεί ομάδα χαμηλής δυναμικότητας έχοντας σημειώσει μόνο 1 νίκη στη φετινή διοργάνωση και βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στις τάξεις του σερραϊκού συγκροτήματος υπάρχει αισιοδοξία για το νικηφόρο αποτέλεσμα ενόψει και της δύσκολης συνέχειας, αλλά ο Νίκος Κηρύκος προσπαθεί να κρατήσει τις αθλήτριές του συγκεντρωμένες ούτως ώστε να μην υποτιμήσουν τις Βολιώτισσες και ο Α.Ο.Σ να αποφύγει τις δυσάρεστες εκπλήξεις. Aγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν με εξαίρεση την απουσία της Μαρίας Ρίσκου.

Στη συνάντηση του πρώτου γύρου οι "πράσινες" είχαν επιβληθεί της Ανάληψης με 62-34.

Διαιτητές: Χατζηπαναγιωτίδης - Ξέρας

Τα δεκάλεπτα: 17-11, 31-19 (ημ.), 47-29, 62-34

Α.Ο.Σ (Κηρύκος): Μαραγκού 12, Καρατζά 4, Τόγα 5 (1), Σαμουλαδά 5 (1), Τζιαμπάζη 14 (3), Παλλάδα 8 (1), Πελτέκη 13, Γρέψιου 1, Ρίσκου, Τραγούδα.

Ανάληψη (Φλεβάρης): Σαρακατσάνη 10 (2), Αλεξίου 8, Καλαπαναγιώτου 9, Παπαγάκη 1, Κατσικλή 2, Γερμενή 2, Τζούνη 2, Ξενοκώστα, Προυσινούδη, Φουρτουλάκη, Μπακρατσά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: