Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Χατζηκυριακίδης: "Με όπλο την άμυνα"

Το στίγμα του αγώνα του Σαββάτου με την Ολυμπιάδα Πατρών έδωσε ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης στις δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας (http://www.ikaroibc.gr/). O τεχνικός των "κυανοκίτρινων" ανέφερε τα εξής:

"Για μας είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, γιατί μόνο αν κερδίσουμε θα έχει σημασία το διπλό που κάναμε στο Ρέθυμνο. Η Ολυμπιάδα έκανε μια σοβαρή επένδυση το καλοκαίρι και αποτελείται από έμπειρους και επιθετικούς παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό και με όπλο την άμυνα να φτάσουμε στη νίκη.

Ο Γκαγκαλούδης είναι ένας παίκτης που ανήκει στην Α1. Εχει κερδίσει ευρωπαϊκό κύπελλο και έχει να επιδείξει σπουδαία καριέρα. Ομως πρέπει να παίξουμε δυνατά στην άμυνα όχι μόνο απέναντι στον Γκαγκαλούδη, αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες της Ολυμπιάδας. Προέρχονται από ένα καλό σερί νικών, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν βρει τους ρόλους τους και αυτό τους κάνει επικίνδυνους.

Περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου και σε αυτό το παιχνίδι. Για μας υπάρχουν 14 τελικοί ακόμα στο πρωτάθλημα και κάθε νίκη θα είναι σημαντική".
* ΦΩΤΟ - ΠΗΓΗ: http://www.ikaroibc.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: