Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


Στηρίζουν τον Σπανό στον Ορφέα

Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η παραμονή ή όχι του Παναγιώτη Σπανού στο πάγκο του Ορφέα. Ως γνωστό ο τεχνικός των "ασπρόμαυρων" υπέβαλε την παραίτησή του μετά την ήττα από τον Ιωνικό Ιωνίας. Παρόλα αυτά στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε αποφασίσθηκε ομόφωνα να μην γίνει αποδεκτή η συγκεκριμένη παραίτηση.

Ναι μεν υπάρχει στενοχώρια στους ιθύνοντες του συλλόγου για την μη ικανοποιητική πορεία των "ασπρόμαυρων" στο πρωτάθλημα, αλλά θεωρούν ότι ο Παναγιώτης Σπανός δεν είναι αποκλειστικά υπεύθυνος γι΄αυτή την κατάσταση και πιστεύουν ότι ο Ορφέας είναι ακόμη ικανός να πετύχει τον μεγάλο στόχο της παραμονής στη Γ' εθνική.

Άλλωστε οι διοικούντες του Ορφέα εκτιμούν απεριόριστα τον Παναγιώτη Σπανό τόσο ως προπονητή για την συνολική προσφορά του και το έργο που έχει επιδείξει τα τελευταία χρόνια στον σύλλογο (ανδρική ομάδα, τμήματα υποδομής), αλλά τον εμπιστεύονται και τον σέβονται ως άνθρωπο. Την στήριξη της διοίκησης προς το πρόσωπό του τόνισε και ο Πρόεδρος της ανδρικής ομάδας, κ. Χρήστος Γκαβανόζης σε συνάντηση που είχε με τον Παναγιώτη Σπανό. Ο τελευταίος επιφυλάχθηκε να ανακοινώσει σήμερα την οριστική του απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: