Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Τον "μάτιασαν"

Με ανεβασμένο ηθικό θα αντιμετωπίσουν οι Ίκαροι τον ισχυρό Ηρακλή το Σάββατο στο Ιβανώφειο. Οι "κυανοκίτρινοι" έχουν σημειώσει 3 σερί νίκες (Ίκαρο/Έσπερο Καλλιθέας - Νήαρ Ήστ εντός, Ερμή Λαγκαδά εκτός) και θα προσπαθήσουν να κάνουν μια αξιοπρεπή εμφάνιση κόντρα στους Θεσσαλονικείς και από εκεί και πέρα ό, τι ήθελε προκύψει.

Στα αρνητικά για τους Ικάρους συγκαταλέγεται ο τραυματισμός του Κώστα Γεωργαντζά. Ο Καρδιτσιώτης γκαρντ -που την περασμένη εβδομάδα υπέστη διάστρεμμα και δεν αγωνίσθηκε στο παιχνίδι με τη Νήαρ Ήστ- στάθηκε εκ νέου άτυχος. Αυτή τη φορά γλίστρησε και έπεσε στο παρκέ στη διάρκεια της προπόνησης. Απόρροια της πτώσης ο παίκτης της σερραϊκής ομάδας υπέστη κάταγμα στον δεξί αγκώνα βάσει των αποτελεσμάτων του ακτινολογικού ελέγχου στον οποίο υπεβλήθη στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών. Ο Γεωργαντζάς θα μεταβεί αύριο στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να επισκεφθεί ορθοπαιδικό ιατρό. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο 26 χρονος καλαθοσφαιριστής θα απουσιάσει 15 μέρες τουλάχιστον από τους αγωνιστικούς χώρους.

Επιπροσθέτως πρόβλημα προέκυψε και με τον Φοίβο Γυμνόπουλο. Ο έμπειρος πλέι - μέικερ προσβλήθηκε από ίωση και απείχε από την σημερινή προπόνηση. Κατά πάσα πιθανότητα ο Γυμνόπουλος θα συμπεριληφθεί στην αποστολή των "κυανοκίτρινων" για τον αγώνα (κεκλεισμένων των θυρών) με τον Ηρακλή έστω και αν δεν είναι 100% έτοιμος.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι Ίκαροι είχαν ηττηθεί με 63-73 (28/11/2009).

Διαιτητές: Δεσλής - Θεονάς - Τζαφλέρης

Τα δεκάλεπτα: 14-20, 25-37 (ημ.), 44-55, 63-73

Ίκαροι (Καμαράκης): Πεχλιβάνης 10 (2), Τότσιος 14, Χόχλερ 8, Ασημάκης 2, Συμεωνιδης 9, Τοπούζης 9, Βοϊβατόπουλος 11, Παβλίσεβιτς, Μουζακίτης, Ιωσηφίδης.

Ηρακλής (Κακιούσης): Κάστλ 3, Κέκελης 6 (2), Καμπερίδης 3 (1), Λαμπρόπουλος 13, Λάππας 3 (1), Καραποστόλου 8 (2), Στεργίου-Πέτροβιτς 5 (1), Τσαμάτος 13 (2), Μπούτσι 12 (1), Δέσπος 7.

Δεν υπάρχουν σχόλια: