Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Ιωσηφίδης: "Τον μέγιστο αριθμό νικών"

Ομαλά συνεχίζεται η προετοίμασια των Ικάρων για τον αγώνα του Σαββάτου με τη Δάφνη. Οι "κυανοκίτρινοι" θέλουν να επιστρέψουν στα επιτυχή αποτελέσματα κόντρα στο αθηναϊκό συγκρότημα έτσι ώστε να φτάσουν πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου τους. Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα αφού και ο Γεωργαντζάς ξεπέρασε τον τραυματισμό στον αγκώνα του δεξιού χεριού.

Δηλώσεις για την αναμέτρηση του Σαββάτου έκανε ο Στάυρος Ιωσηφίδης στο www.ikaroibc.gr. Ο Σερραίος αθλητής ανέφερε τα εξής:

"Θέλουμε να επιστρέψουμε με το δεξί μετά τη διακοπή. Η Δάφνη είναι μια ομάδα στα μέτρα μας, όμως μπορεί να μας προβληματίσει ιδιαίτερα, εάν δεν παίξουμε με αυτοσυγκέντρωση. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, ειδικά τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Στόχος μας είναι να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, όχι μόνο για την παραμονή στην κατηγορία αλλά και για ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα. Μας έλειψε η έδρα μας και το ίδιο ελπίζω να έλειψε και στους οπαδούς μας, τους οποίους περιμένουμε και πάλι το Σάββατο στο κλειστό".

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι Ίκαροι είχαν ηττηθεί από τη Δάφνη με 70-59 (12/12/2009).

Διαιτητές: Γεωργιάδης - Τζιμογιάννης - Νικολούλης

Τα δεκάλεπτα: 23-18, 40-31 (ημ.), 57-44, 70-59

Δάφνη (Ζαβός): Καπερώνης 10 (1), Βασιλόπουλος 22 (5), Λιανός 2, Λόλας 2, Άβαλιτς 11 (3), Τσούτσος 19 (4), Γιαννουλάκος 4, Μπίρδας, Σεφερίδης, Πέκοβιτς, Οτουντζίδης.

Ίκαροι (Καμαράκης): Πεχλιβάνης 5 (1), Τότσιος 8, Χόχλερ 6 (1), Συμεωνίδης 19 (1), Ασημάκης 3 (1), Παβλίσεβιτς 10 (2), Βοϊβατόπουλος 5 (1), Τοπούζης 3, Ιωσηφίδης, Παπούδας, Γεωργαντζάς.

* ΦΩΤΟ - ΠΗΓΗ: www.ikaroibc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: