Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Με την παράδοση υπέρ τους

Αναχώρησε σήμερα η αποστολή των Ικάρων για την Κρήτη όπου αύριο οι "κυανοκίτρινοι" θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ο αγώνας θα λάβει χώρα στο Βαρδινογιάννειο κλειστό γυμναστήριο, από το οποίο πέρυσι η σερραϊκή ομάδα είχε φύγει νικήτρια επικρατώντας του ΟΦΗ με 61-62 χάρη σε τρίποντο του Σταύρου Ιωσηφίδη για το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.



Το κλίμα στις τάξεις των Ικάρων είναι πολύ καλό ύστερα και από τη σπουδαία νίκη του περασμένου Σαββάτου και υπάρχει αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα που θα φέρει τους "κυανοκίτρινους" ακόμη πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου τους.

Στην αντίπερα όχθη οι Κρητικοί αντιμετωπίζουν το αυριανό παιχνίδι ως τελικό αφού σε περίπτωση ήττας το συγκρότημα του Βαγγέλη Βλάχου θα αποχαιρετίσει την κατηγορία. Να σημειωθεί ότι οι υπεύθυνοι του ΟΦΗ εξέδωσαν πριν από λίγες μέρες ανακοίνωση ζητώντας δίκαιη αντιμετώπιση από την διαιτησία στους 6 εναπομείναντες αγώνες της διοργάνωσης.

Επίσης χρήζει αναφοράς το γεγονός ότι προχτές ανακοίνωση εξέδωσαν και αθλητές των Ικάρων (το κείμενο δεν αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα των "κυανοκίτρινων") κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στη συμπεριφορά του παίκτη της Δάφνης, Φώτη Βασιλόπουλου. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

" ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ

Οι παίκτες του Α.Ο.Κ. Ίκαροι Σερρών βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε ον «συνάδερφο» μας Βασιλόπουλο Φώτη, παίκτη του Α.Ο. Δάφνης, που κατά την διάρκεια του αγώνα Α.Ο.Κ Ίκαροι Σερρών – Α.Ο. Δάφνης, είχε αναίτια και προκλητικότατη συμπεριφορά απέναντι στους συναδέρφους του παίκτες των Ίκαρων Σερρών και στους φιλάθλους της ομάδας μας.

Εμείς, οι αθλητές των Ικάρων Σερρών δείξαμε απόλυτη συναδερφική αλληλεγγύη και ταχθήκαμε στο πλάι του «συναδέρφου» μας Βασιλόπουλου Φώτη, στο άσχημο περιστατικό με συνάδερφο μας και στον σοβαρό τραυματισμό, μέσω του συνδικαλιστικού μας οργάνου, του Π.Σ.Α.Κ.

Με την επιστολή αυτή θέλουμε να προάγουμε τον συναδερφισμό και να καταγγείλουμε όποιο είδος βίας, στο άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε όλοι.

Οι αθλητές του Α.Ο.Κ. Ίκαροι Σερρών "


Στην αναμέτρηση του πρώτου γυρου οι Ίκαροι είχαν κερδίσει τον ΟΦΗ με 65-64 (19/12/2009) μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη αγώνα.



Διαιτητές: Βαρδάλος-Παντελίδης-Πολυχρονίδης

Τα δεκάλεπτα: 15-12, 32-26 (ημ.), 47-43, 65-64

Ίκαροι (Καμαράκης): Πεχλιβάνης 24 (4), Τότσιος 16, Χόχλερ 13 (2), Συμεωνίδης 6, Ασημάκης 5 (1), Τοπούζης 1, Βοϊβατόπουλος, Ιωσηφίδης, Παπούδας, Γεωργαντζάς.

ΟΦΗ (Βοβόρας): Δελατόλας 2, Χουλιάρας 6, Μπάρδας 3 (1), Βαγενάς 4 (1), Παναγάκης 12 (4), Δανιήλ 10 (1), Χαλκιαδάκης 6, Γκάμπρανς 15 (2), Συριστατίδης 7 (1), Τσερκιρτζόγλου, Μπαρλάς, Σουφλιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: