Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


Το σωτήριο "διπλό"

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ορφέα παιχνίδι της Κυριακής με τον Μακεδονικό. Η ψυχολογία στις τάξεις των "ασπρόμαυρων" κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα ύστερα και από τη μεγάλη νίκη που πέτυχε το σύνολο του Παναγιώτη Σπανού κόντρα στον Γαλαξία Αδένδρου.

Το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής βρίσκεται στη πιο κρίσιμη καμπή του κι ενώ απομένουν 3 αγωνιστικές για τη λήξη της φετινής σεζόν. Βάσει προγράμματος η σερραϊκή ομάδα θα αναμετρηθεί με τον Μακεδονικό (εκτός), το Στρατώνι (εντός) και το Ανατόλια (εκτός). Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό ότι ο Ορφέας πρέπει να κάνει το καθήκον του και μακριά από την έδρα του προκειμένου να "κλειδώσει" την παραμονή. Οι "ασπρόμαυροι" θα επισκεφτούν δυο φορές τη Θεσσαλονίκη και καλούνται να υπερβάλουν εαυτούς.

Στα αγωνιστικά νέα ο Τσινόπουλος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο. Ο γκαρντ του Ορφέα υπεβλήθη σε ακτινολογικό έλεγχο και ακολουθεί θεραπεία, αλλά οι πιθανότητες συμμετοχής του στη συνάντηση με τον Μακεδονικό είναι ελάχιστες.

Να σημειωθεί ότι στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου οι "ασπρόμαυροι" είχαν ηττηθεί από τους Θεσσαλονικείς με 70-71 (10/1/2010).

Διαιτητές: Παπαγεωργίου - Ελευθεριάδης

Τα δεκάλεπτα: 22-20, 38-38 (ημ.), 52-49, 70-71

Ορφέας Ν. Σκοπού (Σπανός): Τσιούλκας 5 (1), Παπαδόπουλος 8, Θεοδώρου 6 (2), Τσινόπουλος 2, Χατζηβασιλειάδης 5 (1), Καδής 28 (4), Ματζιούνης 8 (2), Σουτζόπουλος 8 (1), Τόλιος, Καρακώστας, Αρχοντίδης.

Μακεδονικός (Αμοιρίδης): Χρηστίδης 16 (4), Μεσσάικος 5 (1), Κεραμίδης 9 (1), Κρομήδας 21, Στυλιανού 4, Νεστορόπουλος 9 (2), Καρυπίδης 3 (1), Ανδρεάδης 4, Ανεστάκης, Ματενίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: