Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


Παιχνίδι χωρίς επιστροφή

Το ματς της χρονιάς είναι αυτό που θα δώσει ο Ορφέας την Κυριακή (6 μ.μ.) κόντρα στο πρωτοπόρο Στρατώνι. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους "ασπρόμαυρους" που καλούνται να δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Μύθου που αποτελεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο στη Β' Εθνική. Το συγκρότημα του Παναγιώτη Σπανού σε περίπτωση που κατακτήσει το ροζ φύλλο αγώνος θα κάνει τεράστιο βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.

Δυστυχώς όμως τα προβλήματα δεν λείπουν από το"στρατόπεδο" του Ορφέα. Συγκεκριμένα ο Βαλάντης Τσιούλκας ταλαιπωρείται ακόμη από τραυματισμό (επιδεινώθηκε η κατάστασή του μετά την αναμέτρηση με τον Μακεδονικό) και ως εκ τούτου δεν δύναται να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Επίσης ο Χατζηβασιλειάδης έχει κι αυτός ενοχλήσεις. Πάντως αμφότεροι οι αθλητές θα συμπεριληφθούν στην αποστολή των "ασπρόμαυρων" για τη σπουδαία συνάντηση με το Στρατώνι και θα ενισχύσουν εύκολα ή δύσκολα τον Ορφέα.

Αναμφίβολα οι υπεύθυνοι της ομάδας ποντάρουν πολλά και στη συμπαράσταση των φιλάθλων, οι οποίοι πρέπει να κατακλύσουν το κλειστό γυμναστήριο του Νέου Σκοπού και να συμβάλλουν και αυτή από την πλευρά τους προκειμένου ο Ορφέας να πανηγυρίσει το νικηφόρο αποτέλεσμα στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής σεζόν.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου οι "ασπρόμαυροι" είχαν ηττηθεί με 84-72 (17/1/2010).

Δεν υπάρχουν σχόλια: