Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Η επόμενη μέρα

Ευφορία επικρατεί όπως είναι φυσικό στις τάξεις των Ικάρων ύστερα από την εξασφάλιση της παραμονής στην Α2. Οι "κυανοκίτρινοι" απέδειξαν ότι δεν είναι ομάδα "κομήτης" και παρά το γεγονός ότι ήταν "νεοφώτιστοι" στην κατηγορία, εν τούτοις κατάφεραν να σωθούν δίνοντας μεγάλη χαρά στους φιλάθλους.

Για την ώρα οι αθλητές των Ικάρων απολαμβάνουν το ρεπό που τους χορηγήθηκε και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την ερχόμενη Δευτέρα.

Αναφορικά με το θέμα προπονητή, ο Πρόεδρος των Ικάρων, κ. Άρης Αθανασιάδης με δηλώσεις που έκανε χτες στο ραδιόφωνο Αθλητικό Μετρόπολις Σερρών 97.2 και στην εκπομπή "TIME - OUT" του Κώστα Μπαζιργιάννη ξεκαθάρισε ότι ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης έχει τον πρώτο λόγο τονίζοντας ότι το κλίμα είναι θετικό, ενώ ο κ. Αθανασιάδης ανέφερε επίσης ότι επίκειται συνάντηση ανάμεσα στις δυο πλευρές για να συζητήσουν για το μέλλον.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του serresbasket στις συζητήσεις που έλαβαν χώρα τον περασμένο Γενάρη προκειμένου ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των "κυανοκίτρινων", είχε γίνει λόγος για συνεργασία 2,5 ετών.

Σχετικά με τον τραυματισμό του Μίλος Παβλίσεβιτς, ο Σέρβος καλαθοσφαίριστης υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού και ο χρόνος αποθεραπείας υπολογίζεται σε 4-6 εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: