Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

ΝΕΑ


Παπαδόπουλος και Χαραλαμπίδης στο Camp των Ικάρων

Συνεχίζεται η πρώτη περίοδος του ΚΡΙ ΚΡΙ Ikaroi Basketball Camp στις εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Σερρών με αμείωτο ενδιαφέρον από τους συμμετέχοντες.

Χθες Τρίτη 22 Ιουνίου το camp τίμησαν με την παρουσία τους οι διεθνείς παίκτες του ΠΑΟΚ και του Πανελληνίου Λάζαρος Παπαδόπουλος και Κώστας Χαραλαμπίδης.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος έδειξε στους μικρούς αθλητές κινήσεις μέσα στην ρακέτα ενώ ο guard του Πανελληνίου Κώστας Χαραλαμπίδης μύησε τα παιδιά στην τέχνη του σουτ από μέση και μεγάλη απόσταση. Ακολούθησε ένας μικρός διαγωνισμός σουτ με τον νικητή να κερδίζει μια επίσημη φανέλα του Πανελληνίου.

Μετά το τέλος των παρουσιάσεων τους οι δύο μεγάλοι αυτοί παίκτες της Α1 Εθνικής κατηγορίας φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά και έδωσαν αυτόγραφα .

Όμως το πρόγραμμα των επισκέψεων στο camp δεν τελειώνει εδώ. Την Πέμπτη 24 Ιουνίου το camp θα επισκεφτούν ο διεθνής αθλητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Βεργίνης και οι αθλητές των Ικάρων Κώστας Τότσιος και Θανάσης Τοπούζης για να μεταφέρουν με τη σειρά τους τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους στους συμμετέχοντες.

ΠΗΓΗ: www.ikaroibc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: