Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

NEA


ΚΡΙ ΚΡΙ Ikaroi Basketball Camp 2010!

Για πρώτη φορά στις Σέρρες, οι νεαροί φίλοι του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν τα μυστικά του αθλήματος από κορυφαίους Ελληνες και ξένους προπονητές και ναδουν από κοντά μεγάλους αστέρες του αθλήματος, όπως ο παλαίμαχος παίκτης του NBA, Tracy Murray!

Σε δύο περιόδους διάρκειας έξι ημερών έκαστη (20 – 25 Ιουνίου και 27 Ιουνίου – 2 Ιουλίου 2010), νέοι από τις Σέρρες και την Υπόλοιπη Ελλάδα θα συναντηθούν σε μια πανδαισία μπάσκετ, παιχνιδιού και διασκέδασης. Ολοκληρωμένα προγράμματα προπόνησης πάνω στην τεχνική του μπάσκετ, διαγωνιστικά παιχνίδια με έπαθλα για τους νικητές και ομιλίες από κορυφαία ονόματα της καλαθοσφαίρισης θα συνθέσουν ένα σκηνικό πρωτόγνωρο για την πόλη μας.



Ποιος μπορεί να πάρει μέρος;


Κάθε αγόρι και κορίτσι από 6 έως 19 χρονών μπορεί να συμμετάσχει στο ΚΡΙ-ΚΡΙ Ιkaroi Basketball Camp χωρίς να είναι απαραίτητο να είναι αθλητής ή αθλήτρια σε κάποια ομάδα. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε κάθε επιπέδου αθλητή.


Ο διοργανωτής

Ο ΑΟΚ Ικαροι Σερρών, έχοντας προβιβαστεί στην Α2 κατηγορία, πάντα πρωτοπόρος και στα πρότυπα μεγάλων ομάδων λειτουργεί για 25η χρονιά ακαδημίες καλαθοσφαίρισης, ενώ βέβαια από το 2005 οι τρεις μεγάλοι σύλλογοι της πόλης (ΙΚΑΡΟΙ, ΑΕΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ) ενώθηκαν υπό την σκέπη των Ικάρων.


Με σωστή δουλειά και μεθοδικότητα και με κύριο μέλημα να μυήσουμε τα παιδιά στον αθλητισμό, οι ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ κατάφεραν να έχουν μια από τις καλύτερες ακαδημίες στη Βόρεια Ελλάδα αλλά και πανελλαδικά.

Τετρακόσια παιδιά από όλες τις περιοχές του νομού στελεχώνουν την ακαδημία αλλά και τα αγωνιστικά τμήματα βάζοντας γερές βάσεις για το μέλλον. Απώτερος σκοπός να εφοδιαστούν τα παιδιά με όλα εκείνα τα στοιχεία έτσι ώστε να πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα.

Πολλοί από τους αθλητές που πέρασαν από την ακαδημία εκτός του ότι στελέχωσαν και στελεχώνουν την ανδρική ομάδα, συμμετείχαν και στα κλιμάκια αλλά και σε εθνικές ομάδες με πολλές διακρίσεις.



Υπεύθυνοι ΚΡΙ ΚΡΙ Ikaroi Basketball Camp 2010


Σπανός Παναγιώτης

Απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση και με μεταπτυχιακό στην προπονητική. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ σε ομάδες της Αθήνας αλλά έκανε μεγάλη καριέρα στις Εθνικές κατηγορίες με τα χρώματα των Ικάρων Σερρών και της Κομοτηνής. Από τους καλύτερους σκόρερ της Β΄ & Γ΄ Εθνικής. Σαν προπονητής ξεκίνησε από τους Ικάρους Σερρών και έφτασε μέχρι και την πρώτη ομάδα. Φέτος είναι υπεύθυνος του προγράμματος των Ικάρων Σερρών και προπονητής στην ανδρική ομάδα του Ορφέα Σκοπού.


Μανωλόπουλος Τάσος

Απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση έπαιξε μπάσκετ στις τοπικές κατηγορίες της Θεσσαλονίκης και ήταν διαιτητής Εθνικών κατηγοριών. Σαν προπονητής ξεκίνησε από την Ακ. Αστέρια του Θόδωρου Ροδόπουλου και στη συνέχεια ήταν βοηθός του Bane Prelevic και του Σούλη Μαρκόπουλου στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ στην Α1. Έχει μεγάλη εμπειρία από Basketball Camp αφού υπήρξε μέλος για 10ετία του Salonica Basketball Camp (Sbc) και οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τα: Αίας Basketball Camp 2004, ΠΑΟΚ Basketball Camp 2005, International Siemens Basketball Camp 2006, Kostas Vasiliadis Basketball Camp 2007, International Basketball Tournament U18 - Ιεράπετρα 2009.


Dream Team of Coaches

Το πιο σημαντικό στοιχείο του Camp είναι το προπονητικό επιτελείο. Έξι ξένοι προπονητές θα είναι οι υπεύθυνοι της προπόνησης. Από την Αμερική ο μεγάλος star του ΝΒΑ Tracy Murray, που έχει παίξει στους Lakers, Knicks, Nuggets, Wizards, Raptors και Blazers. Από την Ισπανία ο Pablo Garcia Sanchez, προπονητής της Hospitalet (Α2 Ισπανίας) και scouter της Barcelona. Από την Σερβία, ο Darco Rajakovic, προπονητής του Ερυθρού Αστέρα και scouter στα Βαλκάνια των San Antonio Spurs και ο Ivo Simovic, προπονητής και αυτός του Ερυθρού Αστέρα. Και από την Ιταλία, ο Francesco Benedetti, προπονητής της Benetton Treviso. Μαζί τους, γνωστοί Έλληνες προπονητές, καθηγητές φυσικής αγωγής μαζί με γιατρό και φυσιοθεραπευτή που θα είναι όλες τις μέρες δίπλα στα παιδιά σε ό,τι χρειαστούν.


Εγκαταστάσεις

ΔΑΚ Σερρών


Το ΚΡΙ-ΚΡΙ Ιkaroi Basketball Camp θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Σερρών. Ένα κλειστό και 4 ανοιχτά γήπεδα, αίθουσα με βάρη και αίθουσα Video θα είναι στην διάθεση των αθλητών.


Elpida Resort & Spa

Οι οικότροφοι κοί αθλητές που θα λάβουν μέρος στο ΚΡΙ ΚΡΙ Ιkaroi Basketball Camp θα φιλοξενηθούν στο Elpida Resort & Spa, ένα άψογα οργανωμένο ξενοδοχειακό χώρο 5 αστέρων με πισίνα και Spa, ακριβώς δίπλα από το ΔΑΚ Σερρών. Στο ξενοδοχείο θα υπάρχουν 24 ώρες το 24ωρο προπονητές και συνοδοί που θα προσέχουν τα παιδιά.


Δώρα από την Α1...

Οι οργανωτες του camp, σε συνεργασία με τις κορυφαίες ομάδες της Α1 θα προσφέρουν στους συμετέχοντες ως δώρα τα επίσημα προϊόντα των ομάδων (φανέλες των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, Αρη, ΠΑΟΚ, Πανιωνίου κ.α.), επιβραβεύοντας έτσι τα παιδιά που θα κερδίσουν τα διαγωνιστικά παιχνίδια.

Υπενθυμίζεται ότι η μεταφορά των παιδιών που θα επισκεφθούν το camp από τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα θα γίνει δωρεάν.


Εγγραφές

Το κόστος εγγραφής για κάθε περίοδο είναι 160 € για τους εσωτερικούς αθλητές (χωρίς φιλοξενια στο ξενοδοχείο) και 400 € για τους οικότροφους (με φιλοξενια στο ξενοδοχείο). Επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους του ΚΡΙ ΚΡΙ Ikaroi Basketball Camp 2010 στα παρακάτω τηλέφωνα:

(Σέρρες) Παναγιώτης Σπανός: 6947 528969

(Αθήνα) Ισίδωρος Σκούφαλος: 6944 782169

(Υπόλοιπη Ελλάδα) Τάσος Μανωλόπουλος: 6977 208288

ΠΗΓΗ: www.ikaroibc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: