Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

ΝΕΑ


Παναγιώτης Σπανός: "Δουλειά πέντε μηνών απέδωσε καρπούς"

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Παρασκευή το 1ο ΚΡΙ ΚΡΙ Ίκαροι Basketball Camp. 159 παιδιά (98 και 61 στις δύο περιόδους αντίστοιχα) έδωσαν το "παρών" σε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση.

Ένας από τους ανθρώπους που είχε σημαντικό ρόλο στο φετινό παρθενικό κάμπ ήταν ο Παναγιώτης Σπανός. Ο προπονητής του Ορφέα Νέου Σκοπού, αλλά και των τμημάτων υποδομής μίλησε στο serresbasket για το κάμπ των Ικάρων.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο από την συμμετοχή των παιδιών όσο και από τη γενικότερη λειτουργία του κάμπ. Η συντριπτική πλειοψηφία των νεαρών αθλητών δήλωσε ευχαριστημένη και ενθουσιασμένη βάσει και των απαντήσεων στα σχετικά ερωτηματολογία που μοιράσαμε στους συμμετέχοντες.

Διοίκηση, προπονητές και όλοι αυτοί που ασχολήθηκαν με το κάμπ έκαναν ό, τι καλύτερο μπορούσαν. Η δουλειά των πέντε μηνών απέδωσε καρπούς και αυτό το γεγονός μας έκανε να ξεχάσουμε την κούραση.

Το 1ο ΚΡΙ ΚΡΙ Basketball Camp ήταν το καλύτερο στην περιφέρεια, με 30 παιδιά από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Φλώρινα να επισκέπτονται τις Σέρρες, και ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα".

ΦΩΤΟ - ΠΗΓΗ: www.ikaroibc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: