Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ΝΕΑ


Ο νέος είναι ωραίος

Στην πόλη Χιχόν της Ισπανίας βρίσκεται ο νεαρός αθλητής των Ικάρων Δημήτρης Καραμπέκης. Ο 16 χρονος καλαθοσφαιριστής δεν πήγε εκεί για διακοπές, αλλά για σκληρή δουλειά αφού ως παίκτης της Εθνικής Ομάδας των Παίδων θα έχει την ευκαιρία να αγωνισθεί στο διεθνές τουρνουά μπάσκετ στο οποίο θα λάβουν μέρος 4 ομάδες (Ελλάδα, Ισπανία, Γαλλία, Τουρκία) από τις 23 έως τις 25 Ιουλίου.

To πρώτο "βιολί" της παιδικής ομάδας των "κυανοκίτρινων" παλεύει σκληρά προκειμένου πείσει τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιάννη Γιαννόπουλο να τον συμπεριλάβει στην τελική δωδεκάδα που θα δώσει το "παρών" στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων που θα διεξαχθεί στο Μαυροβούνιο τη χρονική περίοδο 5-15 Αυγούστου.

0 ταλαντούχος αθλητής ενσωματώθηκε στο κλιμάκιο της Εθνικής Ομάδας στις 21 Ιουνίου λαμβάνοντας κανονικά μέρος στην προετοιμασία που πραγματοποιήθηκε στο Μέτσοβο, ενώ προσπάθησε να ξεδιπλώσει τις αρετές του σε αρκετές φιλικές αναμετρήσεις στις οποίες συμμετείχε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Το τουρνουά της Ισπανίας αλλά και το αντίστοιχο της Σλοβενίας (27-29 Ιουλίου, Σλοβενία - Ελλάδα - Μαυροβούνιο - Βουλγαρία) θα αποτελέσουν τα κρίσιμα τεστ μέσα από τα οποία ο Γιάννης Γιαννόπουλος, αλλά και ο βοηθός του Γιώργος Δοξάκης θα πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις.

ΦΩΤΟ - ΠΗΓΗ: kretaworldbasket.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: