Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Κουνάνε μαντήλι


Πολύ δύσκολα θα ενισχύσουν τους Ικάρους στο νέο πρωτάθλημα οι Κώστας Τότσιος και Φίλιππος Συμεωνίδης. Οι δύο Σερραίοι καλαθοσφαιριστές δεν δείχνουν θετικοί στο να αποδεχθούν τις νέες προτάσεις που τους έγιναν από την διοίκηση των "κυανοκίτρινων".

Να σημειωθεί ότι η συνεργασία μεταξύ του σερραϊκού συλλόγου και των αθλητών είναι διετούς διάρκειας, αλλά το θέμα "κολλάει" στις μειωμένες οικονομικές απολαβές για τη νέα σεζόν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τόσο ο Τότσιος όσο και ο Συμεωνίδης θα αποτελέσουν παρελθόν από τους Ικάρους.

Αναμφισβήτητα το πλήγμα θα είναι μεγάλο για το συγκρότημα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη και ειδικά με την αποχώρηση του Κώστα Τότσιου, ο οποίος ήταν ο ηγέτης των "κυανοκίτρινων" στο περσινό πρωτάθλημα όντας o τρίτος σκόρερ στη διοργάνωση με 17 πόντους μέσο όρο.

Επιπροσθέτως, σίγουρη πρέπει να θεωρείται και η αποχώρηση του Φοίβου Γυμνόπουλου. Ο έμπειρος γκαρντ θα αναζητήσει αλλού την τύχη του.

Σχετικά με τα μεταγραφικά ζητήματα ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης εξετάζει διάφορους παίκτες, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι Ίκαροι χρειάζονται σημαντικές προσθήκες προκειμένου να εμφανιστούν δυνατοί τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η προετοιμασία των "κυανοκίτρινων" θα ξεκινήσει στις 23 Αυγούστου.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.ikaroibc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: