Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Νέες ανακοινώσεις

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ανάμεσα στον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη (προπονητής), τον Φώτη Κοκολιό (βοηθός προπονητή) και τον Θοδωρή Καννά (γυμναστής). Οι τρεις άνδρες συζήτησαν σχετικά με το πρόγραμμα της προετοιμασίας που θα ακολουθήσει η ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Να σημειωθεί ότι η πρώτη προπόνηση των "κυανοκίτρινων" θα λάβει χώρα τη Δευτέρα στις 5 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγιών Αναργύρων.

Αναφορικά με τις μεταγραφές οι Ίκαροι έκαναν κρούση στον Στράτο Χατζηπέτρου. 0 27 χρονος σέντερ, ύψους 2.04 θεωρείται ότι μπορεί να βοηθήσει μέσα στη ρακέτα και υπάρχουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Χατζηπέτρου ανδρώθηκε μπασκετικά στην Α.Ε.Σ με τεχνικό τον Βασίλη Χρυσανθίδη, ενώ την τελευταία πενταετία έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε συλλόγους εκτός Σερρών (Χαλκίδα, Μακεδονικό, Πανόραμα, Ηρακλή, ΜΕΝΤ).

Πέρα από την περίπτωση του Χατζηπέτρου ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης σε συνεργασία πάντοτε με τον κ. Αθανασιάδη έχει κάνει επαφές και μέ άλλους παίκτες, οι οποίοι αποτελούν εν δυνάμει στόχους, δίχως όμως να έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο δυναμικό των "κυανοκίτρινων" θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα μόνο ένας κοινοτικός αθλητής (Παβλίσεβιτς), αφού κύριο μέλημα των ανθρώπων της σερραϊκής ομάδας είναι η απόκτηση Ελλήνων καλαθοσφαιριστών. Λίαν συντόμως αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις.

Τέλος, παρελθόν αποτελεί από τους Ικάρους ο Αλέκος Καδής. Ο έμπειρος πλέι-μέικερ είχε αγωνισθεί την περασμένη σεζόν στον Ορφέα Νέου Σκοπου ως δανεικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: