Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Ξεκίνημα με όνειρα κι ελπίδες


Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν σήμερα οι παίκτες των Ικάρων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Τόσο οι παλιοί αθλητές όσο και τα καινούργια μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου συγκεντρώθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων στις 5 το απόγευμα και στρώθηκαν στη δουλειά υπό τις οδηγίες του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη.

Να σημειωθεί ότι η πρεμιέρα ξεκίνησε με τη σύντομη ομιλία του Προέδρου των "κυανοκίτρινων", κ. Αθανασιάδη προς τους παίκτες. Ο ισχυρός άνδρας των Ικάρων έκανε σαφές ότι η διοίκηση θα είναι πάντα κοντά στους αθλητές, τονίζοντας ότι στόχος είναι η ομάδα  μέσα από την πορεία της να αποτελέσει το "αστέρι" και όχι ο κάθε αθλητής ξεχωριστά.

Κατόπιν το λόγο πήρε ο κ. Χατζηκυριακίδης που καλωσόρισε παλιούς και νέους αθλητές και επεκτάθηκε σε ζητήματα της ομάδας. Τελευταίος μίλησε στους καλαθοσφαιριστές ο ιατρός των Ικάρων, κ. Μηλούσης, ο οποίος αναφέρθηκε σε θέματα ιατρικής φύσεως και υποστήριξης των παικτών.

Να σημειωθεί ότι το "παρών" στην απογευματινή προπόνηση έδωσαν οι Τότσιος - Συμεωνίδης, οι οποίοι όμως δεν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στους Ικάρους σύμφωνα και με τις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης. 

Αντιθέτως τους "κυανοκίτρινους" θα ενισχύσει στο νέο πρωτάθλημα ο Ηλίας Τεβετζίδης που γυμνάσθηκε κανονικά και απομένει η ανακοίνωση του συλλόγου για την επισημοποίηση της έκτης και τελευταίας μεταγραφής του καλοκαιριού.

Χατζηκυριακίδης: "Κορμός και διοικητική σταθερότητα"




Πεχλιβάνης: "Μια καλή πορεία"




Κακαρούδης: "Οργανωμένο σωματείο οι Ίκαροι"

Δεν υπάρχουν σχόλια: