Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Με αμείωτη ένταση


Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι προπονήσεις των Ικάρων. Καθημερινά στις 7.30 το πρωί οι αθλητές της σερραϊκής ομάδας συγκεντρώνονται στο Εθνικό Στάδιο όπου χύνουν πολλά κιλά ιδρώτα, προκειμένου να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, ενώ μετά το μεσημέρι η βαρύτητα πέφτει σε ασκήσεις τακτικής στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων σήμερα το απόγευμα ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης θα βρεθεί ξανά στις Σέρρες. Ο τεχνικός των "κυανοκίτρινων" νοσηλεύθηκε για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ύστερα από το ξαφνικό πρόβλημα που προέκυψε την περασμένη εβδομάδα.

Στα υπόλοιπα νέα οι Ίκαροι θα δώσουν μια σειρά από φιλικούς αγώνες μέσα στις επόμενες ημέρες ενόψει και της αναμέτρησης του Κυπέλλου με την ΑΕΚ Άργους στις 15 του μηνός. Συγκεκριμένα οι "κυανοκίτρινοι" θα αντιμετωπίσουν αύριο στις 6 μ.μ. τον Αίαντα Ευόσμου (συγκρότημα Β' Εθνικής) εντός έδρας. Να σημειωθεί ότι στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης αγωνίζεται ο Γιώργος Ασημάκης, ο οποίος μετακόμισε στη συμπρωτεύουσα με υποσχετική ενός έτους. 

Επίσης, οι "κυανοκίτρινοι" θα κοντραρισθούν με την Ελευθερούπολη (ομάδα Γ' Εθνικής) την Παρασκευή στις 6.30 μ.μ. στο Νέο Σκοπό, ενώ για το Σάββατο έχει κλεισθεί ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι (θα ανακοινωθεί ο αντίπαλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: