Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Χατζηκυριακίδης: "Παραμονή και εξάδα"


Ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα των Ικάρων (http://www.ikaroibc.gr/) ο τεχνικός της σερραϊκής ομάδας Λευτέρης Χατζηκυριακίδης. Ο Θεσσαλονικιός προπονητής αναφέρθηκε στο στάδιο της προετοιμασίας που διανύουν οι "κυανοκίτρινοι", στους άξονες πάνω στους οποίους θα στηριχθεί η φετινή προσπάθεια της ομάδας, ενώ αποκάλυψε και τους στόχους των Ικάρων στο νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη έχουν ως εξής:

"Η  προετοιμασία συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς και οι αθλητές μας  έχουν φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο  αγωνιστικής κατάστασης. Οι τραυματισμοί που είχαμε και έχουμε  μας έχουν αφήσει λίγο πίσω αλλά έχουμε μπροστά μας τρείς εβδομάδες ,χρόνος αρκετός ,για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο.

Η ομάδα θα δώσει και μία σειρά  δυνατών φιλικών αγώνων ,την Τετάρτη 29/9  με την Καβάλα εκτός ,το Σάββατο 02/10 με τον Ηρακλή εκτός και το Σάββατο 09/10 με την ΜΕΝΤ εκτός, έτσι ώστε  την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος στο Παγκράτι να παρουσιαστεί έτοιμη για το καλύτερο. 

Τα  όπλα μας και φέτος θα είναι  η άμυνά μας και η ομοιογένεια  της ομάδος ,μη ξεχνάτε πως παρέμεινε  ο βασικός κορμός ενώ οι καινούργιοι παίκτες έχουν σχεδόν εγκλιματιστεί και αφομοιώσει την φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.

Η διοικητική σταθερότητα που χαρακτηρίζει την ομάδα μας θα αποτελέσει άλλο ένα όπλο στην δύσκολη μάχη του  πρωταθλήματος και φυσικά ο κόσμος της ομάδας , οι φίλαθλοί μας , που ήδη, στον αγώνα Κυπέλου με τον Άρη, έδειξαν ότι και φέτος θα αποτελέσουν τον έκτο παίκτη της ομάδας.

Οι  στόχοι που έχουμε βάλει για την  φετινή περίοδο είναι να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή μας και να τερματίσουμε στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος παίζοντας τέτοιο  μπάσκετ ώστε να «αναγκάσουμε» ακόμα περισσότερο κόσμο να ανεβαίνει κάθε δεύτερο Σάββατο στο κλειστό της Κοιλάδας".

Πηγή: www.ikaroibc.gr

Φωτο-Πηγή: www.ikaroibc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: