Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ (Α' ΦΑΣΗ - 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)






"Δοξάσθηκαν" στη Λευκάδα

Δόξα Λευκάδας - Ίκαροι: 53-60

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους σημείωσαν οι Ίκαροι στο Κύπελλο Ελλάδος επικρατώντας της Δόξας Λευκάδας εκτός έδρας. Έτσι στο διάβα του σερραϊκού συγκροτήματος θα βρεθεί ο "αυτοκράτορας" του ελληνικού μπάσκετ, Άρης σε μια ιστορική αναμέτρηση που θα λάβει χώρα στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων το απόγευμα της Τετάρτης.

Αναφορικά με την εικόνα του σημερινού παιχνιδιού οι δύο ομάδες δεν ικανοποίησαν σε μεγάλο βαθμό τους φιλάθλους με το θέαμα που πρόσφεραν στο παρκέ. Το σύνολο του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη υπέπεσε σε αρκετά λάθη στην επίθεση, αλλά ευτυχώς στην άμυνα οι "κυανοκίτρινοι" παρουσίασαν το καλό τους πρόσωπο. Ο Κώστας Κακαρούδης "εκτέλεσε" τους γηπεδούχους, ενώ παίκτης - "κλειδί" για τους Ικάρους ήταν ο Σάββας Καμπερίδης.

Διαιτητές: Μπούσιας - Αναστόπουλος

Τα δεκάλεπτα: 14-16, 22-27 (ημ.), 37-42, 53-60

Δόξα Λευκάδας (Βουρνάς): Μακρόπουλος 11 (1), Μητσάκης 8, Γκοντόπουλος 5, Βαγενάς 2, Σκούφης 2, Δουβίτσας 6, Κατωπόδης 2, Γιαννουκάκης 5, Παπαδόπουλος Σ. 5, Λυμπάρης 7 (2).

Ίκαροι (Χατζηκυριακίδης): Πεχλιβάνης 8 (1), Κουκάς 8 (2), Παβλίσεβιτς 2, Καμπερίδης 6, Κακαρούδης 20, Βοϊβατόπουλος 2, Τοπούζης 14, Ιωσηφίδης, Παπούδας, Τέρπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: