Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΝΔΡΕΣ)

"Πλανήτης" ΑΡΗΣ


Ξεκίνησε χτες το απόγευμα η προετοιμασία των Ικάρων για τον αυριανό ιστορικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Άρη. Το παιχνίδι αποτελεί δίχως αμφισβήτηση πρόκληση για τους "κυανοκίτρινους", οι οποίοι θα τεστάρουν τις δυνάμεις απέναντι σε ένα ισχυρό αντίπαλο ενόψει και της έναρξης του πρωταθλήματος της Α2. Το κλίμα στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων θα είναι γιορτινό και το γήπεδο αναμένεται να κατακλυσθεί από τους φίλους της σερραϊκής ομάδας, αλλά και από τους φιλάθλους του Άρη.

Αναφορικά με το ιατρικό δελτίο, ο Κουκάς δεν προπονήθηκε χτες λόγω ενοχλήσεων στα πλευρά, εξαιτίας αγκωνιάς που δέχθηκε στην αναμέτρηση με τη Δόξα Λευκάδας. Ο Τοπούζης ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο ύστερα από γονατιά που δέχθηκε την Κυριακή, αλλά ο έμπειρος σέντερ έβγαλε όλο πρόγραμμα της προπόνησης, ενώ το ίδιο έκανε και ο Κώστας Τότσιος, ο οποίος όμως δεν είναι 100% έτοιμος. Ο Συμεωνίδης θα ενισχύσει τους Ικάρους μια και ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Από την αυριανή συνάντηση (7μ.μ.) θα απουσιάσει ο Τεβετζίδης, αφού δεν κατέστη ακόμη δυνατό να εκδοθεί το δελτίο του αθλητή.

Σχετικά με το ρεπορτάζ των φιλοξενούμενων, οι Θεσσαλονικείς θα έρθουν στις Σέρρες με όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στη σύνθεσή τους (Ταπούτος, Βεργίνης, Κουμπούρας, Μπορόβνιακ, Ντάνστον, Τάκερ, Χαραλαμπίδης) πλην του Πιέρ Πιρς, ο οποίος υπέστη θλάση και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Η αποστολή του Άρη θα ταξιδέψει αυθημερόν.

Διαιτητές του παιχνιδιού θα είναι οι: Σταματόπουλος - Γεωργιάδης - Πουρσανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: