Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Θετικές εντυπώσεις





Ηρακλής - Ίκαροι: 84-66

Δεύτερο συνεχόμενο φιλικό αγώνα με σύλλογο της Α1 έδωσαν οι Ίκαροι, οι οποίοι διασταύρωσαν τα "ξίφη" τους με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο. Η σερραϊκή ομάδα έπαιξε καλό μπάσκετ, περιορίζοντας τα λάθη της, ενώ βασικά στοιχεία των "κυανοκίτρινων" αποτέλεσαν η μαχητικότητα και η διάρκεια στο παιχνίδι τους.

Το σύνολο του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη ξεκίνησε δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με 19-21. Στην επόμενη περίοδο οι γηπεδούχοι δυνάμωσαν την άμυνά τους και το δεκάλεπτο έληξε 39-30.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Θεσσαλονικείς απέκτησαν προβάδισμα 17 πόντων (63-46), ενώ η συνάντηση τελείωσε με 84-66. Καμπερίδης, Τότσιος, Συμεωνίδης και Βοϊβατόπουλος βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα, ενώ ουδείς υστέρησε από τους υπόλοιπους παίκτες που έλαβαν μέρος στην αναμέτρηση. Ο προπονητής των Ικάρων έκανε αρκετές δοκιμές κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Να σημειωθεί ότι από την πλευρά των "κυανοκίτρινων" δεν συμμετείχαν στο παιχνίδι οι Τεβετζίδης (ένιωσε ενόχληση στην πλάτη κατά την προθέρμανση), Κουκάς (θλάση στον θώρακα) και Κακαρούδης (ενόχληση στο γόνατο).

Επίσης, χρήζει αναφοράς το γεγονός ότι ο αγώνας διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω της μη παρουσίας διαιτητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: