Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Εξελίξεις και φιλικό


Επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις οι αθλητές των Ικάρων ύστερα από το ρεπό της Κυριακής. Οι "κυανοκίτρινοι", όπως και οι υπόλοιποι "μονομάχοι" της κατηγορίας, βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων σχετικά με τι μέλει γενέσθαι στο χώρο της Α2, αφού ναι μεν η πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος ορίσθηκε για τις 30 Οκτωβρίου, αλλά ουδείς γνωρίζει με βεβαιότητα εάν και κατά πόσο θα πραγματοποιηθεί τελικά το τζάμπολ, μια και σημαντικά ζητήματα εκκρεμούν ακόμη.

Από τη μια πλευρά είναι γνωστή η απόφαση που πήραν οι εκπρόσωποι των συλλόγων να προβούν σε "λοκ - άουτ" εφόσον δεν εξασφαλίσουν εγγυήσεις από την Πολιτεία για την καταβολή της τακτικής επιχορήγησης, ενώ από την άλλη είναι το μέτωπο των καλαθοσφαιριστών που δείχνουν αμετακίνητοι αναφορικά με την αναστολή των απεργιακών τους κινητοποιήσεων.

Μέσα σε όλα αυτά τα δυσάρεστα που συμβαίνουν το συγκρότημα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη θα δώσει ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι. Συγκεκριμένα οι Ίκαροι θα αντιμετωπίσουν το Στρατώνι στη συνάντηση που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Πέμπτης στο κλειστό γυμνάστηριο της Νεάπολης (Θεσσαλονίκη), μια και σε αυτό το γήπεδο λαμβάνουν χώρα οι προπονήσεις του συνόλου του Δημήτρη Μύθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: