Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΝΕΑ

Η Ακαδημία Μπάσκετ των Ικάρων "γκρεμίζει" τα "τείχη" της πόλης των Σερρών


Η οικογένεια των Ικάρων ανοίγει την "αγκαλιά" της και στα παιδιά που βρίσκονται εκτός της πόλης των Σερρών. Συγκεκριμένα η Ακαδημία Μπάσκετ των "κυανοκίτρινων" θα έχει παρουσία στο Σκούταρι και στον Λευκώνα. Το Δελτίο Τύπου που εστάλη από το Γραφείο Τύπου του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

" Για πρώτη χρονιά φέτος θα λειτουργήσουν τμήματα αγοριών και κοριτσιών από 6 έως 14 ετών (Μαθητές Δημοτικού & Γυμνασίου, γεννηθέντες τα έτη 1996 ως 2004) στο Σκούταρι και στον Λευκώνα.

Ο λόγος της παρουσίας της ROZIS ΙΚΑΡΟΙ BASKETBALL ACADEMY στο Σκούταρι και στον Λευκώνα είναι η προσπάθεια που κάνει το σωματείο για την ανάπτυξη του αθλήματος σε όλον το νέο δήμο Σερρών και το μεγάλο ενδιαφέρον των παιδιών των περιοχών αυτών.

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 20 Οκτωβρίου και τελειώνει στις 10 Ιουνίου.

Τα παιδιά θα γυμνάζονται 2 με 3 φορές την εβδομάδα στα κλειστά γυμναστήρια του Σκουτάρεως και του Λευκώνα και θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν τόσο ομαδικά όσο και ατομικά , να συμμετέχουν σε διαγωνιστικά παιχνίδια , να παίξουν φιλικά με άλλες ομάδες εντός και εκτός νομού , να παρακολουθήσουν αγώνες Α1 ( ΠΑΟΚ , ΑΡΗ και άλλες ομάδες ) σε διάφορες εκδρομές που γίνονται .

Πληροφορίες - εγγραφές : ΣΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 6947528969".

Δεν υπάρχουν σχόλια: