Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Kόλπο " γκρόσο" με Χατζηπέτρου


Την καλύτερη μεταγραφή της κατηγορίας και συνάμα την μεγαλύτερη στην ιστορία του πραγματοποίησε ο Ορφέας με την απόκτηση του Στράτου Χατζηπέτρου. Η συγκεκριμένη κίνηση πιστώνεται στους διοικούντες του συλλόγου, οι οποίοι έκαναν τις κατάλληλες ενέργειες προκειμένου ο Σερραίος καλαθοσφαιριστής να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ο Χατζηπέτρου έμαθε τα μυστικά του αθλήματος στα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Σ, πέρασε και από τις υπόλοιπες ομάδες της πόλης, ενώ στη συνέχεια πρόσφερε τις υπηρεσίες του σε Μακεδονικό (Α1), Πανόραμα (Α2), Ηρακλή (Α2) και ΜΕΝΤ (Β' Εθνική). Το φετινό καλοκαίρι υπήρξε το ενδεχόμενο να ενισχύσει ο 27 χρονος σέντερ τους Ικάρους, αλλά κάτι τέτοιο τελικά δεν έγινε. Ο Σερραίος αθλητής δεν έχασε ποτέ την διάθεσή του για το μπάσκετ, παρά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε πριν από λίγα χρόνια.

Αναμφισβήτητα με την προσθήκη του Χατζηπέτρου η γραμμή των ψηλών του συγκροτήματος του Παναγιώτη Σπανού ισχυροποιείται σε σημαντικό βαθμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης το τελευταίο χρονικό διάστημα έκανε προπονήσεις με την ομάδα, ενώ είχε λάβει μέρος και σε φιλικά παιχνίδια. Η υπόθεση του Σερραίου καλαθοσφαιριστή εκδικάσθηκε την περασμένη εβδομάδα και το δελτίο του εκδόθηκε κανονικά.

Ο Χατζηπέτρου θα κάνει κάνει την παρθενική του εμφάνιση στο πρωτάθλημα στην εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με την Αθλητική Ένωση Κομοτηνής, με τους "ασπρόμαυρους" να έχουν ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης.

* ΦΩΤΟ - ΠΗΓΗwww.neosskoposbc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: