Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Να κάνουν καλό ποδαρικό για το 2011


Ομαλά κυλάει η προετοιμασία των Ικάρων ενόψει του εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΚ Άργους. Οι αθλητές του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη προπονούνται και πάλι κανονικά από προχτές έχοντας στο μυαλό τους την κατάκτηση της νίκης απέναντι στους Πελοποννήσιους. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σερραϊκό συγκρότημα είχε επιβληθεί πριν από λίγους μήνες της ΑΕΚ Άργους για το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά οι συνθήκες εκείνης της αναμέτρησης ήταν διαφορετικές, αφού οι Αργίτες δεν είχαν προχωρήσει σε μεταγραφές περιμένοντας το ΟΚ από την ΕΟΚ για την εξασφάλιση της ανόδου στην Α2.

Στα αγωνιστικά νέα με εξαίρεση την περίπτωση του Τεβετζίδη που δεν είναι ακόμη έτοιμος, ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα. Η προετοιμασία των Ικάρων θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή το πρωί θα αναχωρήσει η αποστολή για το Άργος.

Δηλώσεις για τη συνάντηση του Σαββάτου έκανε ο Φώτης Κοκολιός. Ο βοηθός προπονητή των Ικάρων μιλώντας στο www.ikaroibc.gr ανέφερε τα εξής:

"Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Γνωρίζουμε πως τα παιχνίδια μετά από τις διακοπές του πρωταθλήματος κρύβουν εκπλήξεις και ότι οι ομάδες παρουσιάζονται μεταμορφωμένες προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Εμείς δουλέψαμε αρκετά το διάστημα της διακοπής ,δώσαμε δυνατά φιλικά και το σημαντικότερο ,επέστρεψαν οι τραυματίες σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Πιστεύουμε πως το Σάββατο το αποτέλεσμα θα είναι θετικό για μας ώστε να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: