Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Τους βαθμούς της νίκης


Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία των Ικάρων για το αυριανό παιχνίδι με το Λαύριο (5.30 μ.μ.). Οι "κυανοκίτρινοι" θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν τον παράγοντα της έδρας για να λυγίσουν την αντίσταση των μαχητικών Αθηναίων, οι οποίοι έχουν "σκαρφαλώσει" στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το κλίμα στους κόλπους της ομάδας είναι πολύ καλό και υπάρχει πίστη για το θετικό αποτέλεσμα. Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης τόνισε στους αθλητές του τα σημεία εκείνα που πρέπει να προσέξουν, έτσι ώστε να επιβάλλουν τον ρυθμό τους στον αγώνα και να μην αιφνιδιασθούν από το Λαύριο.

Τοπούζης και Βοϊβατόπουλος γυμνάζονται κανονικά και θα δώσουν το "παρών" στην αναμέτρηση έστω κι αν δεν είναι 100% έτοιμοι.

Ο φίλαθλος κόσμος πρέπει να στηρίξει το σερραϊκό συγκρότημα για να πάρει τους δύο πολύτιμους βαθμούς και να κάνει ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την άνοδο στην Α1.

Να σημειωθεί ότι την τελευταία φορά που συναντήθηκαν Ίκαροι και Λαύριο στις Σέρρες ήταν στις 16 Noεμβρίου του 2008, με τους "κυανοκίτρινους" να κατακτούν τη νίκη (76-71) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Κατηγορίας.

Για τον αυριανό αγώνα με το σύνολο του Χρήστου Σερέλη μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των Ικάρων www.ikaroibc.gr o Σταύρος Ιωσηφίδης. Ο Σερραίος γκαρντ ανέφερε τα εξής:


"Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό  για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Πρέπει σε κάθε περίπτωση να διατηρήσουμε το αήττητο της έδρας μας. Σε περίπτωση νίκης μας ,και ήττας του Αρκαδικού στη Δράμα από τον ΚΑΟΔ, θα σκαρφαλώσουμε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και θα δούμε ξανά τον στόχο μας στα μάτια.


 Το  Λαύριο είναι μια πολύ καλή ομάδα , δεμένη και η βαθμολογική της  θέση δεν είναι τυχαία.
 Καλούμε τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει  το κλειστό και να μας βοηθήσει ,για άλλη μια φορά , να πετύχουμε τη νίκη ,αλλά και να δει ωραίο μπάσκετ από δύο πολύ καλές ομάδες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: