Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Συμεωνίδης: "Θα είμαστε πιο έτοιμοι"


Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία των Ικάρων ενόψει του αγώνα με την Ολυμπιάδα Πάτρας. Το "παρών" στη συνάντηση του Σαββάτου δεν θα δώσει τελικά ο Τοπούζης, ο οποίος παραμένει τραυματίας. Αντιθέτως ο Τεβετζίδης ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε το τελευταίο χρονικό διάστημα και γυμνάζεται κανονικά.

Για το παιχνίδι με τους "πορτοκαλί" ο σέντερ των "κυανοκίτρινων" Φίλιππος Συμεωνίδης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας www.ikaroibc.gr τόνισε τα εξής:

"Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς ,όσον αφορά την πορεία μας στο μέλλον. Πιστεύω πως με νίκη στο μεθαυριανό παιχνίδι θα ξαναμπούμε στον κύκλο των ομάδων που θα διεκδικήσουν άνοδο, από τον οποίο βγήκαμε εξαιτίας κάποιων άτυχων αποτελεσμάτων. 

Η Ολυμπιάδα είναι πολύ καλή ομάδα και έχει αποκτήσει ρυθμό, έχει κάνει πολλές νίκες και εκτός έδρας αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θα είναι ένα μεγάλο  και κουραστικό ταξίδι, το τρίτο που κάνουμε στην Πελοπόννησο φέτος ,γνωρίζουμε πλέον ότι μετά από τόσο μεγάλο ταξίδι θα υπάρχει κούραση και πιστεύω πως θα είμαστε πιο έτοιμοι από ότι στα άλλα δύο παιχνίδια και  δεν θα μας επηρεάσει τόσο πολύ".

* ΦΩΤΟ - ΠΗΓΗ: www.ikaroibc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: