Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Με το ίδιο πάθος


Σε υψηλούς ρυθμούς διεξάγονται οι προπονήσεις των Ικάρων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ερμή Λαγκάδα το προσεχές Σάββατο. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι το καλύτερο δυνατό ύστερα από τα συνεχή θετικά αποτελέσματα που έχουν βάλει για τα καλά τους "κυανοκίτρινους" σε τροχιά ανόδου.

Αναμφίβολα το έργο των Ικάρων κόντρα στους Θεσσαλονικείς δεν θα είναι εύκολο από τη στιγμή μάλιστα που οι γηπεδούχοι θα έχουν και πάλι μετά από δυο μήνες την συμπαράσταση των φιλάθλων τους, οι οποίοι δημιουργούν "καυτή" ατμόσφαιρα στο "κλουβί" του Λαγκαδά.

Το σύνολο όμως του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη είναι σαφώς καλύτερο και καλείται να δείξει την ανωτερότητά του στο παρκέ. Άλλωστε, στην περσινή σεζόν το σερραϊκό συγκρότημα είχε σημειώσει παλικαρίσια νίκη σωτηρίας (63-68, 6/3/2011), με τον τεχνικό των "κυανοκίτρινων" να προπηλακίζεται από τους οπαδούς του Ερμή μετά το τέλος του παιχνιδιού παραμένοντας αναγκαστικά στον πάγκο για περίπου 15 λεπτά ωσότου να αποχωρήσει στα αποδυτήρια.

Στα αγωνιστικά νέα ο Παβλίσεβιτς υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία στο γόνατο. Ο Σέρβος καλαθοσφαιριστής έχει κάποιο μικρό πρόβλημα, αλλά ευτυχώς γλίτωσε τα χειρότερα και θα ενισχύσει την ομάδα του στη συνάντηση του Σαββάτου. Το ίδιο θα πράξει και ο Πεχλιβάνης που έχει ενοχλήσεις στη γάμπα, αλλά ο αρχηγός των Ικάρων δεν θα απουσιάσει από τον τελευταίο αγώνα του πρώτου γύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: