Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

"Σοκ" με Παπούδα


Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία των Ικάρων για τον αγώνα του Σαββάτου με το Παγκράτι. Οι  "κυανοκίτρινοι" με τον κόσμο στο πλευρό τους θα επιδιώξουν να κατακτήσουν την έβδομη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα διαφυλάττοντας την έδρα τους ως κόρην οφθαλμού προκειμένου να κάνουν ακόμη ένα βήμα για την άνοδο στην Α1.

Δυστυχώς το καλό κλίμα που υπάρχει στους Ικάρους ταράχθηκε σε ένα βαθμό από τον σοβαρό τραυματισμό του Ζήση Παπούδα. Η "σημαία" του σερραϊκού συγκροτήματος χτύπησε στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας και οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής έδειξαν ότι υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού. Στον άτυχο αθλητή τοποθετήθηκε νάρθηκας και πλέον κινείται με πατερίτσες, ενώ το διάστημα απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε 6-8 εβδομάδες.

Δηλώσεις ενόψει της συνάντησης με τους "ροσονέρι" έκανε ο Κώστας Τότσιος στην επίσημη ιστοσελίδα των "κυανοκίτρινων" www.ikaroibc.gr. O Σερραίος καλαθοσφαιριστής ανέφερε τα εξής:

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα άλλωστε. Το Παγκράτι είναι μια ομάδα με πολύ ποιοτικούς  παίκτες. Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί για να τους αντιμετωπίσουμε. Στόχος μας είναι να δούμε και αυτό το παιχνίδι όπως όλα τα άλλα και να πάρουμε στο τέλος τη νίκη. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας , η στήριξη του είναι πολύ σημαντική  για εμάς και το Σάββατο το κλειστό της Κοιλάδας πρέπει να γεμίσει". 

- To serresbasket εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον Ζήση.

* ΦΩΤΟ - ΠΗΓΗ: www.ikaroibc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: