Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Προετοιμασία μετ' εμποδίων


Δίχως θέρμανση λειτουργεί το κλειστό γυμναστήριο του Νέου Σκοπού, γεγονός το οποίο έχει δημιουργήσει προβλήματα τόσο στην ανδρική ομάδα του Ορφέα όσο και στα τμήματα υποδομής του σερραϊκού συλλόγου.  

Οι αθλητές της ομάδας του Παναγιώτη Σπανού δεν γυμνάζονται κανονικά, αφού ύστερα από την προπόνηση της Τρίτης ο Καδής εμφάνισε υψηλό πυρετό λόγω των πολικών συνθηκών που επικρατούν στο γήπεδο και ως εκ τούτου πάρθηκε η απόφαση από τους υπεύθυνους του Ορφέα οι καλαθοσφαιριστές να μείνουν εκτός προπονήσεων, προκειμένου να αποφευχθεί κάποιο μαζικό κρυολόγημα ενόψει και του σπουδαίου εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με την Αγία Βαρβάρα για το Κύπελλο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Εκτός όμως από τους άνδρες δεν γυμνάζονται και τα παιδιά που είναι μέλη της ακαδημίας του Ορφέα και τα οποία χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής μια και το κρύο είναι τσουχτερό και οι ιώσεις κάνουν "θραύση".

Αναμφίβολα, η νέα δημοτική αρχή του διευρυμένου Δήμου Εμμανουήλ Παππά καλείται να δείξει άμεσα αίσθημα ευαισθησίας, έτσι ώστε να λυθεί το πρόβλημα της θέρμανσης. Άλλωστε, ο Ορφέας δεν εκπροσωπεί μόνο τον Νέο Σκοπό, αλλά γενικότερα το σερραϊκό μπάσκετ και συν τοις άλλοις τα παιδιά έχουν δικαίωμα στον αθλητισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: