Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Επιχείρηση ανασύνταξης


Αναμφισβήτητα, το μακεδονικό ντέρμπι ανάμεσα στους Ικάρους και τον ΚΑΟΔ θεωρείται το σπουδαιότερο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στις Σέρρες. Οι "κυανοκίτρινοι" καλούνται να επιστρέψουν άμεσα στα νικηφόρα αποτελέσματα προκειμένου να μη χάσουν κι άλλο πολύτιμο έδαφος σχετικά με την υπόθεση της ανόδου.

Η ήττα από τον Απόλλων Πατρών "πλήγωσε" την ομάδα και ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης προσπαθεί να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του ενόψει της αναμέτρησης με τους Δραμινούς, οι οποίοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας σχεδόν εξασφαλίσει το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγεί στην Α1.

Στα υπόλοιπα νέα ο Συμεωνίδης υπεβλήθη κατά τη διάρκεια της χτεσινής ημέρας σε επέμβαση στο αριστερό χέρι στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στον άτυχο καλαθοσφαιριστή των Ικάρων τοποθετήθηκε νάρθηκας. Η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται κατά πάσα πιθανότητα σε 6 εβδομάδες.

Όσο αφορά τον Βοϊβατόπουλο ο σέντερ του σερραϊκού συγκροτήματος δοκίμασε να γυμνασθεί από το ξεκίνημα της τρέχουσας εβδομάδας σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά στις προπονήσεις αισθάνθηκε πάλι ενοχλήσεις και σήμερα ήταν προγραμματισμένο να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, για να έχει το ιατρικό τιμ της ομάδας ξεκάθαρη εικόνα σε σχέση με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει τις τελευταίες 15 μέρες ο παίκτης των "κυανοκίτρινων".

Αναμφίβολα, αν απουσιάσει και ο Βοϊβατόπουλος από τη συνάντηση με τον ΚΑΟΔ, τότε η γραμμή των ψηλών θα αποδυναμωθεί σημαντικά και οι Τοπούζης - Τεβετζίδης θα κληθούν να βγάλουν "τα κάστανα από τη φωτιά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: