Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Μαζεύουν τα κομμάτια τους


Ξεκίνησε η προετοιμασία των Ικάρων για το εντός έδρας παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής με τον Αρκαδικό. Το κλίμα στις τάξεις της σερραϊκής ομάδας είναι βαρύ ύστερα από την ήττα που υπέστησαν οι "κυανοκίτρινοι" στο ντέρμπι με το Ρέθυμνο. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα έριξε στα "τάρταρα" το συγκρότημα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, το οποίο πλέον έχει κάποιες αμυδρές ελπίδες για την εξασφάλιση της ανοδου.

Οι Ίκαροι κατάφεραν να γκρεμίσουν ό, τι με κόπο είχαν χτίσει σε λιγότερο από 1 μήνα. Ειδικότερα οι Σερραίοι στο χρονικό διάστημα 5 Μαρτίου - 2 Απριλίου (πέντε παιχνίδια σύνολο) γεύτηκαν μόνο μια φορά την χαρά της νίκης (Ίκαροι - Πιερικός/Αρχέλαος Κατερίνης: 70-61).

Αναμφίβολα, οι τραυματισμοί βασικών παικτών (Συμεωνίδης - Καμπερίδης) επηρέασαν ως ένα βαθμό την απόδοση της ομάδας, αλλά όταν μετράς τις δυνάμεις σου με υποδεέστερους αντιπάλους (Αμύντας Δάφνης, Απόλλων Πάτρας) οφείλεις να "καθαρίζεις" τους αγώνες εύκολα ή δύσκολα. 

Οι "κυανοκίτρινοι" καλούνται να μην τα παρατήσουν και να προσπαθήσουν μέχρι το τέλος της σεζόν για το καλύτερο δυνατό. Από εκεί και πέρα είναι σίγουρο ότι η διοίκηση θα αναλάβει δράση για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν σε πολλούς τομείς ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: