Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Οι μάγκες με τα "κόκκινα"


Πανσερραϊκός - Α.Ο.Κ Βέροια: 70-65

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε ο Πανσερραϊκός τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων. Η ομάδα του Βασίλη Χρυσανθίδη έκανε το 3/3 επικρατώντας στο μεγάλο ντέρμπι της Βέροιας με 70-65, εξασφάλιζοντας έτσι τη συμμετοχή της για δεύτερη συνεχή χρονιά στη διοργάνωση του FINAL 6 που θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Απριλίου έως τη 1 Μαΐου στην πόλη των Τρικάλων.

Αναφορικά με την εικόνα της σημερινής αναμέτρησης ο Πανσερραϊκός κατάφερε από το πρώτο δεκάλεπτο να επιβάλλει τον ρυθμό του στο παρκέ (13-7) και στο ημίχρονο οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν προβάδισμα 7 πόντων (35-28).

Στην επανάληψη οι "κόκκινοι" συνέχισαν στο ίδιο τέμπο με τον Καραμπέκη να "φορτώνει" με πόντους το καλάθι της Βέροιας και η διαφορά ανέβηκε στο +11 (57-46). Το σύνολο από τη Ημαθία προσπάθησε να αλλάξει τη ροή του αγώνα στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά ο Πανσερραϊκός κράτησε σφιχτά το εισιτήριο της πρόκρισης.

Τα δεκάλεπτα: 13-7, 35-28 (ημ.), 57-46, 70-65

Πανσερραϊκός (Χρυσανθίδης): Σταμπουλής 13 (4), Καραμπέκης 28, Καβαργύρης 7, Λαγουδάκης 2, Σοφιανίδης 7 (1), Φάμελλος 2, Χατζηανδρέου 11.

Σχόλιο από serresbasket: Μπράβο σε όλους γι' αυτή την επιτυχία. 

- Τα "λιοντάρια" θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό, τον Άρη, τον Ίκαρο Καλλιθέας, ενώ μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη θα γίνουν γνωστοί και οι άλλοι δύο αντίπαλοι του σερραϊκού συγκροτήματος.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: panserraikos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: