Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Φουλάρει ενόψει Τελικού


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ορφέα για τον σπουδαίο αγώνα του Σαββάτου με την Χρυσούπολη. Οι "ασπρόμαυροι" θα διεκδικήσουν το Κύπελλο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ κόντρα σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο. Το σερραϊκό συγκρότημα είναι το φαβορί του αγώνα και θα επιδιώξει να ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν με την πραγματοποίηση του "νταμπλ".

Ο Παναγιώτης Σπανός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους καλαθοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Χρήζει αναφοράς το γεγονός ότι το ματς του Σαββάτου θα το παρακολουθήσουν και οι ισχυροί άνδρες της Ε.Ο.Κ., κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος (Πρόεδρος) και κ. Παναγιώτης Τσαγκρώνης (Γενικός Γραμματέας), οι οποίοι την Κυριακή θα συναντηθούν με τους εκπροσώπους των σωματείων της Ένωσης στην Κομοτηνή

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ορφέας διοργανώνει δωρεάν εκδρομή για τους φίλους των "ασπρόμαυρων", έτσι ώστε να δώσουν το "παρών" στο κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης όπου θα διεξαχθεί το παιχνίδι (6 μ.μ.).

Το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 4 μ.μ. από την πλατεία του Νέου Σκοπού. Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εκδρομή πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι αύριο στο τηλ. (6972214725 - Γκαβανόζης Χρήστος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: