Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Προσοχή: Θα χιονίσει αύριο στις Σέρρες


Μια εβδομάδα πέρασε από τις δηλώσεις που έκανε στο Αθλητικό Μετρόπολις Σερρών 97.2 ο Πρόεδρος των Ικάρων, κ. Αθανασιάδης.

Ο ισχυρός άνδρας των "κυανοκίτρινων" μεταξύ των υπολοίπων ερωτήθηκε και για το κατά πόσο η σερραϊκή ομάδα στηρίχθηκε από τους τοπικούς φορείς. Ο κ. Αθανασιάδης δεν "μάσησε" τα λόγια του εκφράζοντας την πικρία του για το γεγονός ότι τόσο η Δημοτική Αρχή όσο και οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας δεν στάθηκαν στο πλευρό των Ικάρων.

Μάλιστα ο κ. Αθανασιάδης τόνισε ότι όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον προεδρικό θώκο οι "κυανοκίτρινοι" ποτέ δεν είχαν την απαιτούμενη στήριξη από τις Τοπικές Αρχές.

Σήμερα λοιπόν το γραφείο τύπου του Δήμου Σερρών εξέδωσε σχετικό δελτίο σύμφωνα με το οποίο ο Δήμαρχος, κ. Πέτρος Αγγελίδης θα βραβεύσει αύριο τους Ικάρους.

"Την ομάδα Μπάσκετ «ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ», μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης στην Α2 εθνική κατηγορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος Μπάσκετ της χώρας, θα βραβεύσει ο Δήμαρχος κ. Πέτρος Αγγελίδης.


Ειδικότερα, η βράβευση της Ομάδας, με τη μεγάλη προσφορά στον σερραϊκό αθλητισμό, θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχειακό γραφείο, αύριο Τετάρτη 22 Ιουνίου και ώρα 11:00 το πρωί, οπότε παίκτες και παράγοντες θα επισκεφθούν το Δήμαρχο".


Σε καμία περίπτωση δεν είναι κακό που η Δημοτική Αρχή θέλει να δείξει ότι νοιάζεται για τους Ικάρους  βραβεύοντας το σωματείο. Το αντίθετο μάλιστα. 

Το θέμα είναι αυτή η εκδήλωση να μη γίνει απλά "για τα μάτια του κόσμου". Ο Δήμος Σερρών πρέπει να "αφυπνισθεί" επιτέλους και να συμβάλλει και αυτός από την πλευρά του στην ανάπτυξη του σερραϊκού μπάσκετ.

Οι πλακέτες δεν αρκούν από μόνες τους...

Υ.Γ.: Έχουν γνώση οι "φύλακες"...

Δεν υπάρχουν σχόλια: