Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με Κηρύκο στον πάγκο - Επιστρέφουν Σαμολαδά, Καρατζά και Δεινοπούλου - Εκτός η Μαραγκού!


Πολύ σημαντικές εξελίξεις σημειώθηκαν τα τελευταία 24 ωρα στο "στρατόπεδο" του Α.Ο.Σ. Συγκεκριμένα το κενό που δημιουργήθηκε στον πάγκο του "τριφυλλιού" ύστερα από την αποχώρηση του Κώστα Μάρκου καλύφθηκε με την επιστροφή του Νίκη Κηρύκου, ο οποίος είχε σταματήσει από τις "πράσινες" στη διάρκεια της περσινής περιόδου λόγω σοβαρών επαγγελματικών υποχρέωσεων. Ο νεαρός προπονητής συμφώνησε να αναλάβει εκ νέου την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Όσο αφορά τώρα το ρόστερ του Α.Ο.Σ., αυτό ενισχύθηκε αρκετά με τις μεταγραφές των Φανής Καρατζά, Βούλας Σαμολαδά, Χριστίνας Βελέντζα, Δήμητρας Διαμαντίδου και την επιστροφή της Αναστασίας Δεινοπούλου. Οι δύο πρώτες παίκτριες θα φορέσουν ξανά την "πράσινη" φανέλα μετά την περσινή τους κοινή θητεία στους Τιτάνες Δράμας.

Η Βελέντζα είναι φοιτήτρια στα ΤΕΦΑΑ και έχει αγωνισθεί κατά το παρελθόν στον Αμύντα, ενώ η Διαμαντίδου προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Πανσερραϊκού. Επίσης, η Δεινοπούλου ύστερα από ένα χρόνο αποχής από το παρκέ θα βοηθήσει και αυτή από την πλευρά της το "τριφύλλι".

Εκτός όμως από τις ευχάριστες ειδήσεις προέκυψε και ένα πολύ άσχημο μαντάτο, αφού η ηγέτιδα του σερραϊκού συγκροτήματος, Θάλεια Μαραγκού αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να μη προσφέρει τις υπηρεσίες της στον Α.Ο.Σ. τον επόμενο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: