Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

"Τάραξε τα νερά" με Γεωργαντζά και Παπούδα



Το μεταγραφικό "ντεμαράζ" του Ορφέα Νέου Σκοπού συνεχίζεται, με την διοίκηση των "ασπρόμαυρων" να δείχνει από νωρίς ότι δεν θέλει η ομάδα να έχει ρόλο κομπάρσου στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αλλά το αντίθετο μάλιστα.

Μετά λοιπόν τους Λαφτσή, Δεληγιώργη και Κατσικά ήρθε η σειρά και για τους Ζήση Παπούδα και Κώστα Γεωργαντζά να ντυθούν στα "ασπρόμαυρα". Αναμφίβολα, οι μεταγραφές αυτών των δυο παικτών θα προκαλέσουν αίσθηση στην κατηγορία, προσθέτοντας σίγουρα ποιότητα στο έμψυχο δυναμικό του σερραϊκού συνόλου.

Όσο αφορά το προφίλ των συγκεκριμένων καλαθοσφαιριστών, ο Παπούδας ήταν η "σημαία" των Ικάρων, ζώντας μεγάλες στιγμές με τους "κυανοκίτρινους" τα τελευταία χρόνια, εμπνέοντας πάντα τους συμπαίκτες του με το ήθος και την εργατικότητά του. 

Αναμφισβήτητα, ο 36 χρονος γκαρντ, ύψους 1.82 θα αποτελέσει ένα πολύ χρήσιμο "εργαλείο" για τον Παναγιώτη Σπανό.

"Πολυεργαλείο" όμως είναι και ο Κώστας Γεωργαντζάς. Ο Καρδιτσιώτης αθλητής (26 ετών, θέση "1-2", 1.85 ύψος) αγωνίσθηκε και αυτός στους Ικάρους (προερχόμενος από τους Τιτάνες Παλαμά), πανηγυρίζοντας επιτυχίες. Την περσινή σεζόν ο "Ποτζέκο" πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην Κομοτηνή (Γ' Εθνική) υπό τις οδηγίες του Στάθη Καμαράκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Παπούδας, Γεωργαντζάς, Τσούλκας, Κατσικάς, Καδής και Παναγιώτης Σπανός έχουν παίξει παρέα στους Ικάρους.

Σχόλιο από serresbasket: "Βουρ" στα εισιτήρια διαρκείας...

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.ikaroibc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: